Inte vilken dag som helst

Idag kliver DIF in i allsvenskan! Laget som mitt hjärta pumpar för! Jag skulle kunna göra väääldigt mycket för att få vara där ikv. Det väntas derby DIF-AIK!

Att få stå i klacken och känna doften av svett, olika parfymer, lagandan, järnkaminerna, glädjen, nervositeten, ilskan.. Få sjunga med i DIF sångerna. Skrika ut vad man känner och känna sig som en ända stor familj! DET är en helt sjukt underbar känsla!!! Jag får gåshud bara av att tänka på det!! Jag vill vara där!!



4 saker jag verkligen måste ta tag i!

  • Måste leta upp en bra frisör. Mina lockar och kavlitén på håret förändras. Något jag verkligen inte gillar!
  • Ta beslut om framtiden, eller beslutet är taget frågan är hur jag ska fixa allt runt omkring!
  • Besluta vart jag ska jobba i sommar.
  • Lägenhet/lägenheten. (Ni som fattar fattar, ni andra kan fortsätta vara frågande)

Ewelina dags att ta tag i livet, på riktigt!!



4/4-2011

Hemma efter en helg i Helsingborg med IFK. Sova, äta, träna, tänka fotboll! Fick spela 35 min i en match.. Vilket inte kändes helt okej. Tog kanske inte vara på chansen att visa vad jag går för.. Men de är inte lätt att bevisa allt på 35 min! Haft blandade känslor under hela lägret. Både positiva och negativa! Men de är la bara till att bestämma sig och fortsätta kämpa :)

Nu i veckan har jag inget jobb inplanerat.. Sitter och hoppas att de ska ringa till mig och boka in mig.. Men mobilen går inte varm direkt. Skulle vilja åka hem till Korsberga, var grymt längesen jag var där! Kunna ge mormor lite tid, träffa mamma & pappa. Och sen även vännerna som bor kvar hemma :) Men har  ju träningar varje kväll så blir lite svårt.. Kanske vi få se :)

Jag vill ha helg NU!! :)


// Ewe



RSS 2.0