Onsdag 15/12

Nu springer verkligen tiden iväg :) I helgen är de dags för den årliga julgranshuggningen.. Det lär bli en upplevelse utöver de vanliga! Med tanke på att det är hur mycket snö som helst i skogen.. De går verkligen upp över låren! Men den som vill ha en gran får kämpa lite för det :)
Men mysigt kommer de nog bli som vanligt.
Det kommer aldrig bli som de varit förut.. I år är inte huvudrolls personen med, morfar! Men tiden förändras och det är dag för mig att inse att de aldrig kommer bli som de var när du var vid livet! Jag kommer aldrig släppa dig från mitt hjärta. Du har lärt mig så oerhört mycket! <3 Jag älskar dig! :) 


Jag är lycklig!<3
Jag har massa saker att se fram emot.. De känns som de nya året kommer bli underbart!! :D


// Ewe

Till mina underbara lagkamrater...

.. och ni andra också som vill veta!
Hm vet inte riktigt vart barometern har fått reda på detta! Men journalister är journalister...
Läget är så här!
Efter ett underbart år med IFK så har min mortivation försvunnit någonstanns på vägen! Jag har förbrilit försökt hitta tillbaka till den under de lilla uppehåll vi hade. Men inte funnit den.. Jag hade en förhoppningar om att det skulle bli bättre om jag fick en mv tränare och en mv "kompis". Men när jag fick veta att de hade hittat en mvtränare så kände jag inte mycket mer än jaha..  Jag funkar så som person att om jag ska hoppa på ett tåg så vill jag gå in med 110 % och inte halvdant.. Och som det är nu så måste jag komma fram till vad jag vill. Och inte vad alla andra vill!
Och dessutom känner jag att jag saknar rutin! Jag har spelat fotboll i snart 6 år. Började i ett ny startat damlag hemma i korsberga.. Där jag sedan gick vidare till vetlanda FF och spelade i div 3. Alltså gick jag från 5 direkt till 3:an.. Spelade kanske max tre matcher med b laget i fyran... Och från div tre i VFF gick jag till landsbro IF i div2 där jag spelade i ett halvår och sedan började jag i IFK där jag hann med ett halvår i div2 och nu ett lärorikt år i div1!! Och steget mellan 2:an och 1:an var stort! Mental, fysiskt, psykiskt...

...Jag ville verkligen inte att laget skulle få läsa detta i tidningen.. Jag hade tänk komma ner på kvällens träning och berätta hur det låg till.. Men tydligen hann barometern före!  Jag vill verkligen tillägga att ingenting hänger på er tjejer i laget! Ni är hur bra som helst. Och jag har trivts jätte bra med er alla :D


Jag vill verkligen komma tillbaka för jag vill spela fotboll på en högnivå. Men nu måste glädjen tillbaka!


// Ewe

Tisdag 7/12

RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV vad jag är klantig!! Ska ta upp min mobil och skriva ett sms till Daniel.. Tappar mobilen och råkar komma åt rensa konversation och vipps så var alla sms från Daniel borta:( ALLA! Hela vår historia!! Brukade kolla på de när jag saknar honom eller när jag är depp!!
Men som Daniel sa jag har kvar honom!! Och det är väldigt tur, för annars hade inte jag kunnat andas! <3


Dagarna rullar på! Och IFK är nu inne på sin andra vecka på försäsongen! Jag har fortfarande inte visat mig där!! Jag har verkligen inget sug! När jag tänker på matcher och grönplan så blir de väl ett litet sug i magen! Men är jag redo att offra såå mycket tid på de här i ett år till.. De finns ju andra saker i livet som är viktiga!!

Längtar så äckligt mycket till julafton nu! :) Ska bli så mysigt.. Alice & Ella ska vara med hemma hos oss!=)




Onsdag 1/12

Hur det ligger till med fotbollen..

Imåndags drog träningen igång för IFK Kalmar!! (helt sjukt att jag har börjat säga IFK ist för att säga VI) Suget finns inte alls i mig. Jag tränar hellre på friskis just nu!! Satt och försökte få fram vad jag verkligen vill! Det är "bara" två saker som skulle kunna lyfta upp allt!!

1: jag vill ha en målvaktstränare!! Jag tror ju inte att en utespelar skulle skriva på för ett lag om de inte fanns någon huvudtränare och precis så är det för mig! Likaväl som de vill ha en tränare vill jag ha en tränare som vet vad jag behöver! 
2: konkurrent! Det finns två väldigt bra och lovande  ungdomsmålvakter! men som kanske inte riktigt är redo för div1?!

Jag står fast vid att jag inte kommer skriva på innan de hittat en lösning! Och jag gör det inte för att jag tror att jag är någon stjärna eller för att jag ska vara märkvärdig!! Utan bara för att jag vill utvecklas.. Och ska IFK ta sig till allsvenskan så behöver även målvakterna få en tränare som kan slipa oss och hjälpa oss på vägen!

Kollade i barometern igår! De var lite bilder på laget! Och då blev jag sjukt sugen och kände glädje.. Men sen är det ett litet problem. Känner väl inte att jag klickar med vissa viktiga personer som har en stor roll.. Om det hade varit så att man kunde undervika denna person så hade de kanske varit lättare, men det är rätt svårt.. Eftersom h*n har en väldigt stooooor roll!!

Jag vill ha en lösning på det hela! För en hel försäsongsträning vill jag inte ska gå i spillro!

Viktigt att tillägga!! Jag trivs sjukt bra med tjejerna i laget!! Ni är en drös med härlig människor!

// Ewe



RSS 2.0