Till M1:P

Jag säger det varje gång jag loggar in här.. men usch vad jag är dålig på att blogga! Idag loggade jag in här för att min vän matilda som just nu befinner  sig i kore någonstanns vill ha en updatering på vad som händer här hemma! :)
Ska nu försöka med detta!=)

Veckorna rullar på som vanligt.. Träning måndag, tisdag, torsdag och fredag! Min lilla röda bild rullar runt som en taxi.. Din plats finns fortfarnde kvar där :) Vi samlas på gröndal på lördgarana och gör oss redo för match! ja du vet ju hur det funkar! 
Senaste matchen var ingen höjdare.. Eller jo de första 75 min var bra.. Sista 15 var mindre bra!! Men det har du ju säkert redan läst dig till! Så jag hoppar över de!! För nu satsar vi framåt och ska avsluta detta snyggt! :)
På lördag väntar Stattena hemma! Och de ska få smaka på vilja, lagkänsla och en jävla inställning!
I laget är allt som vanligt.. :) Dina träningskläder används flitit även att du inte är här. M2 sliter på de varje träning ;) Nu börjar träningarna likna mer och mer försäsong! Vädret gör det inte bättre. Både blåst och regn! Men vi heter ju IFK Kalmar och om det är något lag som klarar av det så är det vi.. Fast även de bästa kan ju klaga ibland :P
Jag hoppas även dina träningar börjar likna försäsong och att du håller igång där borta ;)?!

M2 och jag försöker hålla igång våran gym träning.. men på den senaste tiden har nog hemma kvällar med mat och annat gott tagit förstaplatsen.. Vi tycker nu att du ska komma hem, för vi har lite skvaller att berätta och snacka om ;) SÅ vad vore inte bättre än en kväll med stark mat, massa chocklad och gott sällskpa.. Boka in det när du kommer hem:)

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer:) ahah En mkt kort uppdatering på läget här hemma:)
Men hoppas den gav lite!!





Jag är lycklig! Jag har en underbar familj, pojkvän och vänner! <3

RSS 2.0