Lördag 31/10

Kvällen igår var bra =) God mat, mycket godis och massa skratt :) Idag har jag varit duktig ^^ Varit ute i trädgården och kratta löv och plockat päron.. Sitter nu och kollar på fotboll, Linköping-UIK. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig hem till Frida och ladda för kvällen!
Ikväll ska vi gå ner i splitt, hejsvejs =)


// Ewe

Det är inte förbjudet att hoppas!


Nervös

Börjar bli nervös redan nu. På söndag spelar det underbara laget Djurgården en mycket viktigt match. Allt står på spel. Ska vi behöva åka ner i superettan ett år eller ska vi spela till oss en kvalplats så vi kan vinnatillbaka den allsvenska platsen?! Det finns inget annat, Djurgården ska spela i allsvenskan nästa år annars vet jag inte vad jag tar mig till... På söndag hade jag gärna varit på plats i Stockholm och hejat fram laget med de blå  ränderna.. Ränder slocknar aldrig :))

Ja jag är säker, jag är Djurgården tills jag dör!



Fredagsmys

Har precis fixat dukningen tills ikväll, ska skriav handlingslista och sen gå ut och handla det =) Kvällen spenderas med Tina, Fanny, Frida & Helena med massa mys och skitsnack.. Och självklart Idol :) Vem vet det kanske blir en skräckfilm sen som på gammla goa tider.

// Ewe


Musik

Volymen på max och massa bra låtra! Humöret kan ju inte bli annat än toppen =) Dessutom är det helt okej att prata med dig!

Ne nu ska jag skriva klart studentkorten, bättre sent än aldrig. Vad ska man laga för mat ikväll? :)

// Ewe


Torsdag 29/10

Det är redan torsdag! Dagarna bara rinner förbi... Snart sitter jag väl där i en gungstol och kolla på mina barnbarn som leker ;P
Bhurr vad kalt det är ute. Känns att det verkligen börjar gå mot vintern! Var ute och gick med Tina & Fanny, mycket skitsnack och lägre tempo. Men det är väl så det ska vara =) Har precsi ätit lite och ska om en stund be ge mig ner till Kiosken för att köpa upp allt, hoho! Borde verkligen börja fundera på vad jag ska ha på mig på lördag! Vore så mycket enklare om det bara fanns ett klädplagg i hela världen, fast rätt så tråkigt..

Ikväll är det Mammas pojke, jag kan inte låtabli att kolla på det.  Jag stör mig så sjukt mycket på vissa men det är väl sådana program till för!


// Ewe

Ibland måste man våga chans! Men kan inte låta bli att tänka på att det kan bli fel!

Sa jag det?

Så sjukt jävla UNDERBART :) Nu har vi det i egna händer! Denna kvällen gick det som de skulle!
Och visst är det så att skedeglädje är den enda sanna glädjen. Bajen åker ur allsvenskan, MOHAHAH
Sa jag det? BAJEN ÅKER UR ALLSVENSKAN!!
Bara en gång till, BAJEN åker ur allsvenskan!!!! MOHAHAH




Onsdag 28/10

Dagen började dåligt, vaknade på fel sida, vänster ist för höger.. Illa! 

Äntligen är sprutan tagen så slipper man tänka på det!
Dagen har spenderats med Frida & Fanny en stund och typ hela dagen med tina :) Promenad stod på schemat! Hann bara med slut tampen men trevligt var det. Har nu äntligen lyckats packa upp väskan med alla kläder, skönt! Nu väntar träning, dusch, mat och Tv tittande :)

I morgon börjar dagen med en promenad med Tina & Fanny sedan ska vi hettsa Fanny i kisoken när hon ska jobba ;) Dagen kan nog bli bra.

// Ewe

Något i stil med,  Jag är full & vilsen
Magenellerhjärtat?!


Bra dag!

Har haft en super dag med Tina & Fanny idag. Började med en promenad på ca 1 mil =) Sen blev det varm chockladmjölk, kärleksmumms & grifflar. Jag trivs med er!

Min käre vänn Frida påminnde mig om något roligt. Tänk förr när man kunde göra slut med en kille utan problem. Typ så här lätt: "Han höll på å fläkta med en himla bok å då blev jag arg så jag gjorde slut" HAHA tänk vad enkelt det var på den tiden. Tänk om det vore lika enkelt att hitta någon;)

 // Ewe


KK

Ni vet när man var liten och sa att man skulle flytta ihop med en sin bästa kompis och satt och planerade detta in i minsat ditalj. Jag kommer ihåg en kväll när  vi var borta hos Frida och vi planerade att alla vi skulle bo i en lägenhet. (Helena, Frida, Tina, Jag, Fanny & Julia) Tur att vi inte flyttade ihop aha Men vi skrev listor över vem och vid vilken tid man skulle duscha, sitta vid datorn kolla tv och laga mat. HAHA Jag kan se det framför mig hur det hade blivit, det hade slutat i totalt KAOS! Men kul hade vi nog haft de första dygnet alf ;) Men nu är det så att detta kommer faktiskt hända fast inte alla vi ihop. Utan Jag & Tina ska flytta ihop, helt sjukt. Men som jag längtar!

Återigen satt vi hemma hos Frida en dag och diskuterade om hur detta skulle bli...
Det finns många idér på hur det kan bli =) Ska grannarna tro att vi är lesbiska? Ska vi bli tjocka som berg? Ska vi bråka om internet? Kommer vi städa? Kommer vi komma överrens om  hur det ska se ut i lägenheten? Gillar vi samma sorts mat? Vem slår ner vem? Vem vinner psykningskriget? Vem tvättar? Ja det finns många frågor som vi satt och diskuterade HAH Men vi skrattade mest åt det =) Jag tro det kommer bli kalas bra, jag längtar så sjukt mycket.

På fredag ska jag träffa alla tjej, förutom Julia som är i Norge =(. Det finns inget gäng som jag trivs så bra med som i detta. Vi kan skratta ihop, vi kan gråta ihop, vi kan prata om sånt som vi gjorde när vi var som som vi kanske ångrar nu. Och det viktigaste utav allt vi kan skratta åt våra misstag som vi gjort :) Jag älskar er mina så kallade KK ;)

Ne nu ska jag ut och gå med Tina & Fanny :) Skönt, sen ikväll blir det nog friskis och så ska jag laga mat:) Hejsvejs.

// Ewe


Tisdag 27/10

Sitter här med musiken på max volym och bara lyssnar. När jag har volymen på max så kan jag tänka som bäst, jag vet lite konstigt. Men vem har sagt att jag är som man ska:) Sitter och funderar på vad jag har gjort med mitt liv fram tills nu. Mest i skolväg. Eftersom jag inte är så bra på att skriva får ni ha överseende med detta inlägg. Kan nog hoppa lite här och där. Men jag bjuder på det!

Mitt liv började 19901112 klockan 18:58 på Eksjö BB. Jag gick på dagis med mina underbara fröknar, kommer ihåg mina två fravoriter. Kerstin och lillemor. Jag gillade verkliugen dagis. Och det var där jag träffade min första riktigt kompis Malin Gustafsson. Vi lekte nästan alltid på dagis, fast måste ju erkänna att vi bråkad en del också. Men både Linnea Medlöv och Robin Croona lekte jag mycket med på den tiden. Kommer ihåg en dag på dagis då Malin, Robin & Jag (som var de äldre på dagis) fick gå utanför dagis gränser och leka i skogen. vi plockade massa blåbär och lekte mamma-pappa-barn.. ahah  Det finns många minnen från den tiden. (rätt sjukt att man kan komma ihåg saker från den tiden).

Efter dagis började jag på förskolan & fritids. Förstadagen på förskolan så gick jjag på kryckor. Hade lyckats få in foten i cykel hjulet, smart som jag är.. Vi som gick på förskolan då fick vara med och inviga den nya förskolan och kommer ihåg att det var robin som fick klippa bandet. (tror jag) Sen började skollivet i korsberga skola. Där amn träffade många nya människor som skulle bli ens vänner.
I 1:an & 2:an umgick jag mest med Frida, Jocke, Malin & Helena om minnet inte sviker allt för mycket. 3:an på korsberga skola var nog ett utav de bästa åren. Då umgicks nästan hela klassa ihop och alla var vänner med alla :) Vi träffades efter skolan och leket ihop. 4:an och 5:an har jag inte så många minnen utav. 6:an ser jag tillbaka på med blandade känslor. Det var under den tiden jag och Linn Medlöv umgick mycket. Vi var alltid, efterskolan, på helgerna och på loven. På den tiden var hon min bästa vän men vet inte vad som hände när vi gick över till Landsbro skola. Vi gled ifrån varandara allt mer och mer, tråkigt nog. Jag saknar henne och den vänskapen men allt har sin tid och gång. Men tillbaka till 6:an. Även att det var en sjuk jobbig period i 6:an så kan jag nu se tillbaka på det och skrattta åt det. Därför lämnar jag det där, ni som var med vet vad det handlade om. Ni som inte var med kan fortsätta fundera ;) Tillstörsta del utav 6:an så umgick vi nästan hela klassen. Och hittade på saker ihop. Det var verkligen kul! Klassresan till öland blev bätter än vad jag hade tänkt mig. Denna klassen saknar jag och den tiden då vi alla umgicks. Vi hade massa hyss för oss men kul hade vi!

 Skollivet i landsbro var en upplevelse det var nog där man fick reda på vilka som skulle bli ens kompisar fram i livet. Jag gick i 7A, klassen som inte var gjort för något gemensamt tryck:) I den klassens visade det sig att en underbar tjej skulle gå. Vi låg på samma nivå under hela landsbro tiden. Tyckte nästan alltid likadant. Vi var hellre hemme och kollade på när alla våra svenska landslag hade en match än att vara ute med kompisar på stan eller någonsannanstans :) Nina du är bäst. Även att vi skulle skiljas åt när vi började gymnasiet så har vi  lyckats hålla kvar vår vänskap på samma nivå. Jag minns verkligen hur jag saknade dig i 1:an på gymnasiet. =) Men tillbaka på landsbro skola. tror jag aldrig trivdes där. Utan jag gick till skolan och sen var det inte mer med det. Men jag träffade många underbara människor där =) Tillgymnasiet valde jag att gå Omvårdnadsprogrammet och fotbollsgymnasiet. Jag är nöjd med de val men inte med val utav skola. Har nog aldrig haft så mycket emot mina lärare som jag hade under den tiden... Min svenska lärare skulle jag kunna skälla ut hårt och mycket. Förstår inte att en sån människa kan vara lärare. Hon är säkert i vissas ögon en jätte bra lärare. Men för mig är hon en som nästan fick mig att ge upp skolan. Att klämma ur sig en kommentar som:
- Hon kanske inte är så dum ändå.
Nä men om du hade gett det en chans att lära känna mig så kanske du hade förstått dig på mig. Även att du är bra på svenska måste du kunna förstå att det finns ett handikapp som heter dysleksi och gör att man har det litet svårare. Och att man kanske behöver mer hjälp eller förklaring. Och min engelska lärare. Herregud vad ska jag säga. Hur ska man reagera på en kommentar som denna: 
- Hoppas du får ett rätt alf! Eller:
- En sån som du kan väl inte ha några problem?!
Men du ska ha en stjärna för du kom och bad om ursäkt! Tack för det.
Gymnasiet tog jag mig alf igenom och jag är så jävla stolt över mig själv... Ja ni läste rätt jag är stolt över mig själv. Orkar inte skriva mer om gymnasiet men träffad emånga personer som har en plats hos mig. Och fick reda på vilka som verkligen är ens vänner och finns där till 100 % eller de som man kan säga något man tycker utan att det läcker ut till någon annan!
Nu sitter jag alf här 19 år senare och är arbetslös och lägger ner mycket tid på träning för att kanske en gång i tiden få stå där på en större match och spela för ett damallsvenskt lag. Men det är ju aldrig förbjudet att drömma! Så jag fortsätter med det :) Drömma...

// Ewe

Ska jag låta det rinnna ut i sanden?
Jag vill krama dig!


Veckovill

Oj nu är jag riktigt veckovill... Måndag är det men inte den 25 =) 


Måndag 25/10...

..Och det är nu precis två månade kvar till juldagen =) 
Har haft en go dag med Tina :) Lite promenad och sen massa skitsnack! Ha precis kommit hem från ett friskispass, skönt att vara på bannan igen.. Nu börjar ju allt slit inför nästa säsong=)

Helgen ser ut att bli kalasbra =) En myskväll på fredag med tjejerna och på lördag blir det utgång i vetlanda! :)
Nu väntar mat och duschen sen får vi se vad kvällen erbjuder.

// Ewe


Jag vill krama dig


Söndag 25/10

Nu är det packat och klart. Väntar bara på att de jag ska åka med kommer och hämtar mig! Sen bär det hem till KBA där syster, magen, Robert & moster väntar :) Ska nu försöka fixa en stooor sak i november. Hoppas jag lyckas med detta. Sen efter det blir det att flytta in i lägenheten i Kalmar. Gissa om jag längtar..

Kommer kännas konstigt att bo hemma och att ha mamma & pappa runt sig helatiden. Men det är ju bara en månad sen flyttar jag nog ut för gott :O Vaad lustigt det känns. Men ska bli så grymt kul att fixa sitt egna lilla liv=)

// Ewe


Lördag 24/10


snyggaste outfiten på länge :) Haha


Snyggingen själv !

Ikväll blir det en lugn kväll med china mat och lantchips:P Och i morgon bär det hem till KBA. Från en håla till en annan!

Snart kommer Emma..

Och jag har kläd problem ^^


Fredag 23/10

Idag kommer Emma :) Men innnan dess så ska jag ut och springa, handla mat, fixa naglarna och laga mat =)
Bara för att jag är "sponsrad" utav Uhlsport nästa säsong! hoho


Backpackers..

..Någon?
Åå vad jag vill åka iväg, hur sugen blir man inte på att åka när man ser bilder i den här bloggen =) Själv får man nöja sig att ta bussen till träningen snart! Tummenupp!

// Ewe




I-landsproblem

Ett inlägg till dig Tina eftersom du nu har haft lite problem med náglarna idag ;) Två begravningar på en minut, illa ! ahah Men här kommer alf det jag snackade om på sms =)

Nr 1 Nagel- & Nagelbandsrengöring

Tar effektivt bort döda hudceller i området kring nagelbanden.Detta ökar syretillförseln som därmed påskyndar nageltillväxten och förbättrar dess kvalité. Alltså inga mer begravingar och i-landsproblem! ahah

Nr 2 Myrraolja

Ger en intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka.

Nr 3 Nagelbandscreme

Vårdar och påskyndar uppbyggnaden av spruckna, torra eller skadade nagelband.

Nr 4 Mjukpolerare

Används i tre olika steg!

Nr 5 Skyddande baslack

Skyddar och förhindrar missfärgningar, gör så att nagellacket fäster bättre, sitter längre och ej flagnar. Använd alltså alltid detta innan du målar på nagellacket :)

Nu hoppa jag att vi slipper ha fler i-landsproblem med brutna naglar och allt vad som händer med de! :)

// Ewe

Från en håla till en annan !

Nu börjar äntligen jag se ett slut på det här. Snart slipper jag att bo här i denna döda håla. Flyttar hem till KBA på söndag föra att stanna en månad och sen äntligen får vi flytta in i våran lägenhet :)

I helgen kommer Emma, ska bli så kul att träffa henne, längtar ;)

Nu vitlöksbrd nya cosmopolitan och en kopp te!

// Ewe


Kommer ihåg denna dagen! Va snygga vi är ahah


02:25

Ligger här i min säng och kan inte sov. Tankarna snurrar runt i huvudet och jag vet verken in eller ut!

Upp och ner lika fort igen

Div 1 nästa :D så jävla skönt!!




Hatar höstdeppet, känner bara för att dra ett täcke över huvudet och bo där tills jul! Är helt mentalt utmattad, hur man nu kan vara det när man inte gör något. Tror jag kan gråta hur mycket som helst nu för ingenting. Jag känner inte igen mig själv!
Tycker det kan bli helg nu så Emma kommer och livar upp det lite! <3

Snälla ge mig tillbaka sommaren och allt vad den innebar!

// Ewe

Helgen

Fredagen var en tjej kväll på hög nivå.
- Asså jag måste andas för att få luft / Nina
- HAHHA /Ida, Lisa & Jag
Kvällen började med att vi åt ute på en ett kina ställer. Vi hade verkligen behövt en klagolapp! =) Men vi hade inte tråkigt för det.
-Det är ju en fördel om personalen kan snacka svenska!
- Två jävla nya på en och samma kväll!

Seda bar det hem till Nina med en godis påse för 42 kr och en för 52 kr. Men nästan allt slank i oss :) Eller mig och Nina alf. Var verkligen sjukt längesen jag skrattade så mkt, hade ont i magen hela kvällen :), och nej det var inte pga av godiset! Vi begav oss hemåt runt 01:30 . Tack för en toppen kväll. Var precis vad jag behövde.

Idag ha jag spenderat min dag inne hos mormor och morfar. Känns så konstigt att den personen som alltid varit starkast börja tynabort och blir mindre och svagare.. Du är och kommer alltid att vara en förebild för mig. Blir så glad och rörd när jag hör dig säga:
- Jag är stolt över dig.
Jag älskar er!

Har försökt lägga full fokus på morgondagens match. Vi ska fan ta de och ta klivet upp. Det gäller inte bara att vinna utan att krossa motståndet! I morgon 15:00 är det vi som ska vinna och krossa motståndet.

Ikväll hade jag velat vara på ett annat ställe! Jag vill! Du får inte tro något annat!

Nu väntar sänge :) Godnatt!

// Ewe


HAHAH vilken gammal bild! Vilken slicka böd lugg jag hade! Å vilken bitchmun!


Växjö

Nu ska jag åka in och fixa några saker på stan sen bär det av mot växjö :)


Fredag 16/10

Beslutsångest!

Ska till växjö idag för att träffa Nina, Ida & Lisa, hoppas på en kväll med mys och massa snack :) Antingen åker jag hem till KBA efter det och stannar där tills på söndag innan matchen eller så sover jag hos nina till lördag och åker hem till bghlm  för att eftrelängtat folk på lördagen. Men just nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet vad jag vill, men är feg.. Så beslutet får helt enkelt komma ikväll :)

Vill önska min mor alla lycka idag, om du går in för något till 100 % så vet jag att du får det. Du är bra!  


//Ewe

Ida                            Lisa                  Nina

Kissie

Sitter och läser lite bloggar medans jag äter :) Råkade halka in på kissies blogg en utav sveriges största bloggar, tror jag om jag inte minns fel. Vilket betyder att hon säker har hur många fans som helst. Speciellt tjejer. Och så lägger hon in ett inlägg om kisse-dieten. Hon ska tydligen käka nattmat bestående utav gurka & tomat med salt på för att hon kommit på att grönsaker inte innehåller något fett, man ska tydliegn avstå avokado också för det innehåller fett. Tänk alla som läser hennes blogg och inte vet bättre utan följer hennes konstiga diet! Stackars människor. Jga blir så arg när jag läser något sånt på en blogg som så många unga tjejer och killar följer. Hon har ju sådan stor inverkan på många som kanske inte vet bätter än att lita på henne.

För det första så är det de mättade fetterna som vi ska minska. och för det andra: 100 g avokado berstår utav ca 1,8 g mättade fettsyror, 11,5 enkelomättade fettsyror och 1,3 gram fleromättade fettsyror. Och med andra ord så består avokadon mestadels utav omättade fetter och är sånt fett som vi ska få i oss. Så fortsätt äta avokado folket :)


Flygande jacob

Idag har jag hunnit med mycket och klockan är inte ens 15:00. Har hunnit med en löparunda i regnet, städat hela lägenheten, varit och handlat plus lagat mat. (Det är alf mycket för mig. Med tanke på att jag gick upp kl 12 typ) Och nu sitter jag här och mummas på flygande jacob, jag hade nästan glömt bort hur gott det är =) Enkelt är det också!

// Ewe


Torsdag 15/10

Tänk om, tänk om inte fanns!

Sitter här och försöker värma mig med en kopp te. Är verkligen ruggigt väder ute. Riktigt höst väder. Träning ikväll :) Vi skulle spela två mål med högt tempo så blir väl att stå och frysa större delen utav träningen. Ska kanske ta en löparunda innan träningen ikväll. Nu ska jag alf dammsuga alla golv sen gå och köpa baccon som jag glömde igår. Så jag kan laga flygande jacob, var längesedan jag åt de. Vi åt ofta det hos mormor förr. Tror knappt vi har gjort det hemma(?!) utan det är Mormor som stått för den maträtten. 
Nu vill jag verkligen att det blir dec så vi kan flytta in i lägenheten :) Ska bli så skönt!


Hur mycket otur får en människa ha? Både Djurgården och Sverige på ett och samma år. Känns konstigt att det ska spelas ett VM utan Sverige. Och att Allsvenskan nästa år spelas utan Djurgården. (Jag vet det finns en liten chans att djurgården klara sig, men tyvärr så känns den chansen lika stor som att jag skulle sluta spela fotboll. Ganska så liten alltså)


släkten

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar i ugnen. Och började tänka lite på släkten! Jag är verkligen släktkär och gillar att umgås med allihopa. Men så synd att man tappar kontakten med många utav de. På mammas sida umgås vi allihopa och är ett stort gäng. Men de på pappas sida, jag vet inte när jag träffade de senast. Typ som min farbror Peter och mina kusiner Maléne & Pierre tror jag såg de senast när isabell (!?) döptes i sthlm för många år sedan. Och då pratade jag knappt med de, jag var ju liten och super blyg så satt säker i framors knä eller någo! HAH. Och Nicol, hon är egentligen inte min släktnig men nästan eheh Jag tycker alf det är väldigt tråkigt att man inte träffar de! Och att man tappat kontakt. Kanske ska ändra på det =)

Nu ska jag äta, mumms.


// Ewe


Tror..

..Öland håller på att blåsa bort, fattar inte att det kan blåsa så mycket. Men måste erkänna att det är lite mysigt. Man får lust att krypa ner under en filt och kolla på massa bra TV =) Men ist så har jag precis gjort ett försök på en löparunda. Men den slutade med att jag stodstill och sparng på samma ställe typ, helt sjukt vad det blåser. Fick hjälpa en liten tant som var ute och gick med sin rulator, den välte och hon höll på och trilla. Så har väl gjort min goda gärning för denna dag :) Ikväll väntar god mat och TV tittande. Jag hoppas fortfarande på ett mirakel, snälla Malta dopa er lite och ta poäng!

// Ewe



Dagar som denna får mig att längta tillbaka till denna vecka :)


Småsaker

Vad småsaker kan gör en glad :)

Det är helt sjukt, det har snöat i Jönköping idag. Vi är knappt halvvägs in i oktober och det är redan snö :O Här på öland väntas de bli storm i morgon, kul eller inte. Jag som hade tänkt ha ett tungt löpa pass i gaderobstrappan. Men det kanske får vänta då eheh Och så spelar Sverige i morgon. Ska vi tro på ett mirakel. Malta tar poäng ifrån portugal, man kan ju alltid hoppas :)


Nu tv och sängen :)

// Ewe

BLÄ

Nu tar jag snart mitt pick&pack och åker. Jag vill åka bort, långt bort! Varför inte ta en sista minuten resa eller sätta sig på ett tåg och se vart man kommer.. BLÄ!

Jag är trött på att inte gör något, och ja jag vet att det ligger i mina egna händer. Men varför kan ingen svar på min ansökningar. Bättre att det skickar ett tyvärr än att inte skicka något alls. Jag är trött på det! När man har sökt jobb var och varannan dag så tröttnar man på det till slut. Och jag har nu kommit till det stadiet.. Så jag ska nog bli fritidsutforskare för alltid. Leva på a-kassa och tigga pengar på gatan. ahah

Hejsvejs 

// Ewe


Tänk vad mycket enklare det var när man var liten...


Tisdag 13/10

Himla skit väder. Får verkligen ingen lust till något när det är sånt här väder! Och ont i halsen har jag också, å det är det sista jag ska ha! Idag väntar tvätt och matlagning sedan träning =)
Usch hade en hemsk dröm inatt! Att vi blev av med lägenheten.. Jag var verkligen knäckt när jag vaknade! Tycker verkligen det ska bli dec nu så vi kan flytta in i den, jag längtar!

//Ewe

Måndag

Ny vecka nya möjligheter :) Ska strax iväg till träning. Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt. Insåg att jag måste tvätt. Så i morgon får det bli en tvätt dag, kanske till och med så att jag ska städa lite.. Men jag sa bara kanske =)

Till helgen som kommer så är det så mycket jag vill göra. Men det är en sak som är viktigast som allt fokus ligger på! Men innan dess är det hela veckan som ska rinna förbi.

Nu bussen och sen träning :)

// Ewe


Söndag mot måndag

Äntligen hemma =) Efter massa busstimmar är min rygg död. Plus en väldigt psykiskt ansträngande match, blev 1-1, men det ska vi vara nöjda med. Helt sjukt vilken publik, 700 per var det som var och kollade. På en damfotbolls match mellan två lag från div 2 som kvalarf till ettan. Men kul var det. Gjorde nog min bästa match hittills för IFK, och de belönades med en pläd med hjärtan på och två värde kuponger på SIA glass,  hoppas på en ännu bättre nästa helg då vi kan ta klivet upp i ettan! Vi kan inte bara utan vi ska fixa det :) Nu väntar sängen!

// Ewe


Kvalmatch

Nu åker jag =) Wish me luck !

// Ewe

Jävla danskar

Fan helvetes jävla skit!! Varför söp inte någon svensk i parken en danskjävel under bordet och skickade in honom på planen! För tydligen är det de som behövs för att vi ska vinna i parken!
Å där rök mina planer för sommaren 2010.  Hur fan kan vi loosa mot danskarna som har pölsekorv i magen. Det ända positiva med detta är att jag kan använda det som tändvätska för morgondagen! Och domaren vad sysslade han med, han blåste fan sönder matchen. Och bollen var INTE ute. Hur fan kunde han dömma bort målet!


Taggtråd & Tändvätska

Idag har det käkats taggtråd och druckits tändvätska, ipoden är laddad och väskan är packad. Nu är jag redo för morgondagen, jag har en bra känsla i magen! Men innan det är min tur så ska jag kolla på Danmark-Sverige. Vi måste vinna det finns inget annat. Om vi inte vinenr så är sommaren 2010 inte lika roliga längre!



// Ewe


Till Julia

Om du inte hittat det själv ännu så kommer länken till idol avsnittet här: http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1262552 :)

Hejsvejs

// Ewe


Det gäller inte bara att vinna, utan krossa motståndet!


Ikväll gäller det :) Fan Sverige kom igen nu, krossa danskarna!


Fredagsmys

Åå jag tror jag är kär i denna killen, asså hans röst! Så sjukt bra.




Ligger här i soffan och har precis gnagt klart på lite revben:) Nu blir det rotfrukter och dipp, mumms!
Pss tina, Mjölk(en) är väldigt snygg! ahah

// Ewe


Från det döda

Wohoo min gröna mobil har fått liv i sig igen :) Så nu har jag två mobiler= två nr! Hittade ett mkt gammalt kort på mig! Se och skratta! Inte den bästa kvalite men funkar! 


Fredag 9/10

Sitter och kollar på gamla avsnitt utav Greys :) Kan aldrig kolla för mkt på de. Och snart kommer pappa. Vi ska ut och äta ist för att jag laga mat. Jag har inte hunnit handla så fick bli så ist! Sen väntar träning och fredagsmys!
Nu ska jag kanske klä på mig något annat än pyjamas eheh

// Ewe

För att jag ÄLSKAR ER!


Torsdag

Har precis kommit hem från träningen : ) Har hunnit äta lite. Fick en räk smörgås utav hotellet när jag kom hem :) Alltid lika gott! Idag känns det verkligen som om jag har suttit i en buss hela dagen. Började min resa idag vid kl 11:45 och slutade den vid kl 16:00. För att ha en paus på 30 min.. Sen bar det in till träningen:) Känslan är bra inför söndag! Hoppas den sitter i hel vägen in i nätet :) Varför känns det som om alla är utomlands eller har varit?! Jag vill också åka iväg och ha de skönt! Men det får vänta. Ska fixa jobb ich flytta in i lägenheten först!

I morgon kommer pappa ner, ska försöka hinna fixa till det lite innnan han kommer. Plus att jag har lovat att bjuda på mat! Får se vad det blir för något. 
Sittter och svara på brevet ifrån Ida :) Det är faktiskt kul att skriva brev och få brev! Något att rekommendera om ni har någon nära kompis som flyttar eller om du själv har flyttat! Känns som hon är närmre nu <3

Nu väntar sängen är trött som en fet gris!

// Ewe

Trodde inte att någon skulle kunna splittra våran relation, men grattis du har lyckats! Hoppas du är nöjd.


Skratt

Har haft en mycket bra dag med tjejerna här hemma :) Mycket skratt! Fan vad trög man var när man var liten. Och shit vilka kläder vi hade på oss.. aha Ikväll har jag haft en mysig kväll med Mamma, vi var på modevisning. Skulle inte köpa något men blev ett köp ändå :) Och vad jag gillar de!

I morgon bär det av hem igen :) Skönt!





Skinn/läder tights från Jofama (bilden missvisar verkligen ehe)

// Ewe


Tisdag blir Onsdag

Borde verkligen sova! Men kan inte slutta att skratta åt ett klipp från i sommras när vi var i Båstda. HAHA Kolla min facebook för att se klippet. Kommer upp där snart! :)

I morgon kväll väntar modevisning.. Se om man kan shoppa loss lite eller om man ska vara ekonomisk och spara pengarna =) Jag tror nog jag kommer spara är inte så att pengarna flödar just nu!

Jag börjar bli sjukt taggad tills på söndag!

Godnatt :)



Jag undrar :)

Precis varit ute på en promenad med Tina :) Alltid lika mkt skratt och konstiga tankar ;) Men jag undrar
fortfarande hur de löser det?
ahah  

Nu ska jag laga mat och sedan blir det TV. Vet inte vad man ska välja, Andra avenyn eller Desperate housewives?! :) I morgon blir det alf att träffa Tina, Frida & Helena :D


// Ewe


Tisdag

Nu ska Tina och jag fetta till det riktigt ordentligt! :)
Jag tror jag kan leva på kanellbullar, speciellt gifflar, mumms !


Hejsvejs :)


Till Ida

Ida du ska få svar i brevet på vad den kursiva texten betyder ;)

Godnatt :)

Tidigt

Shit i morgon ska jag gå upp 06:45! Hur tidigt är inte det för en arbetslös tjej som mig! Har nog inte gått upp så tidigt på nästan tre månader :O Men ska väl klara det också :) Sen blir det att träffa Tina, då vi ska full följa våran plan och få det klart :) tror det kan bli kalas bra!

Ne nu ska jag sova. Finns inget bättre än att lyssna på karlavagnen när man ska sova! :) 
I morgon blir det att träna friskis i vetlanda eller ut och spring. Är tvungen att göra något enligt min tränare för att få åka hem och missa träningen.
Hejsvejs.

// Ewe


Bara för att jag saknar min vän Nina <3
En gång djurgården, alltid djurgården!


Åtta veckor..

Seeg dag, orkar inte göra något. Vädret suger och klädhögen i mitt rum växer. Kanske dags att ta tag i det :) Idag påbörjar jag min åttonde vecka som arbetslös.. Det börja suga riktigt mycket, vill ha ett jobb nu!
Ikväll efter träningen beger jag mig hem till KBA för att besöka tandläkaren i morgon sen åker jag tillbaka till Kalmar på eftermiddag igen! 

// Ewe


Sovdags

Våga man inget så vinner man inget!

Hösten kan vara fin, men inte när det här sånt här skit väder.  Med regn och rusk. Så därför vill jag ha sommar igen med massa sol och bara ben! Långa härliga nätter med mycket skratt och skoj. Men den tiden kommer väl tillbaka den också!

Har ätit vitlöksbröd så jag håller på att spricka, men fy vad gott det är..

Godnatt gott folk :)

// Ewe


Blåst

Tror jag har fryst häcken av mig. Så jäkla kallt det är ute. Hade inte så mycket att göra under matchen, men kul var det ändå :) Det blåser som bara den ute, till och med så att fönstrena skakar..


Tycker du det är jobbit att umgås med mig bara för att jag är singel så ska du nog tänka över om du verkligen ska vara i ett förhållande.. Jag känner mig så dum, även att jag vet att det inte är mitt fel!


I morgon hoppas jag Ida får ett brev :)

//Ewe


Söndag 4/10

Kvällen blev inte direkt som den skulle! Men tackar Malin för att hon var där och vi hade ju trevligt i alla fall :)
-Men hur charmigt är inte norrländska egentigen? :)

I går dagens första kval match vann Falkenberg mot Rössö Uddevalla : ) Så på söndag inleder vi kvalet mot Falkenberg borta kl 15:00!  Idag väntar internmatch med laget och nyförvärv. Och ikväll väntar Ensam mamma söker, jag kna verkligen inte låta bli att kolla på det :)


//Ewe

Tackar..

...Ida för hjälpen med kldäval :)




Med lite smycken, skor, och fixat i övrigt kanske det blir bra !


Kläder

Vad ska jag ha på mig?! Vore det inte enklare om alla gick nakna!? Jag har alltid problem med kläder.. Bussen in till kalmar går vid 15:45 så lite tid har jag ju på mig :)

Förs nu äter jag frukost, testar en ny fil med smak utav ingefära. Helt mysko smak, kan inte bestämma mig för om den är god eller ej.  Dagens väder gör en verkligen förslappad.. Har inte ork till något. Men ska försöka dra mig bort från täcket och ge mig ut i regnet och köpa något att äta :)


Lördag 3/10

Blir ingen hemfärd. Får bli någon annan gång! Idag spelas första kval matchen i våran grupp.. Så ikväll vet vi vilka vi möter på lördag :)

Godmorgon

Vaknade med en känsla att jag inte orkar göra något idag. Utan vill nog bara hem och träffa lite släkt. Moster Maja är hemma. Sen så har Nicola födelsedagskalas idag så vore mysigt att komma hem lite :) Får nog bli att kolla om det finns något tåg!
Nu ska jag ut och springa i det tråkiga vädret.

// Ewe

Allvarligt

Okej jag har inget musiköra, men Camilla hur fan kan hon gå vidare.. Hon förstör ju alla låtar! Visst jag ska inte klaga för jag har inte röstat men ändå!

Nu väntar jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren. Om jag vågra kolla på den själv :O

// Ewe

Tvillingar

Har precis pratat med min underbara syster. Magen växer och hon mår bra. Jag ser verkligen fram emot när de kommer till världen =) Ska bli såå mysigt och kul..
Men hur ska jag skilja på de?! aha



Fredag 2/10

Nu är det helt klart. Tina och Jag ska bli sambos (haha) och kommer flytta ihop i början av dec :) (kan ske tidigare om de vi köper utav får sitt hus tidigare) Känns så himmla skönt! Ska bli kul att skapa sitt egna lilla bo och bildar sin egna lilla vardag :)
Var och handlade schampo idag, helt sjutk va de kan ta för det. Idag gick det på 449:- och då var det ändå extra pris! Jag bara älskar tigis produkter. Håret blir så friskt och skönt :)

De luktar sjukt gott också :)



Och nu har jag precis varit ute och löpt en runda. Blev 6 km plus lite intervaller i gaderopstrappan :) Så nu är det dags för fredags mys! Ska laga gorgonsola pasta med kyckling och massa grönsaker!

// Ewe


1 Oktober

Jag är så GLAD! I morgon ska vi skriva på ett par papper sen är lägenheten våran :) Jag bara längtar tills vi kan flytta in! Vi kan inte snubbla på mållinjen..

Dagens träning har bestått utav en lätt löparunda på morgonen och sedan var det fotbollsträning. Blev rätt mycket löpning me boll på träningen så. Idag har benen fått röra sig alf :) Fan vad kallat det har blivit ute.. Är ju dags för underställ. Redan :S! Lagade en så sjukt god köttfärssås idag.. Mumma med massa färska örter och tomater :)

Nu dusch och TV sen sängen :)

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Jag hoppas jag gjort rätt!

//Ewe


RSS 2.0