Tisdag 30/11

Hur det ligger till med fotbollen..

Igår drog träningen igång för IFK Kalmar!! (helt sjukt att jag har börjat säga IFK ist för att säga VI) Suget finns inte alls i mig. Jag tränar hellre på friskis just nu!! Satt och försökte få fram vad jag verkligen vill! Det är "bara" två saker som skulle kunna lyfta upp allt!!

1: jag vill ha en målvaktstränare!! Jag tror ju inte att en utespelar skulle skriva på för ett lag om de inte fanns någon huvudtränare och precis så är det för mig! Likaväl som de vill ha en tränare vill jag ha en tränare som vet vad jag behöver! 
2: konkurrent! Det finns två väldigt bra och lovande  ungdomsmålvakter! men som kanske inte riktigt är redo för div1?!

Jag står fast vid att jag inte kommer skriva på innan de hittat en lösning! Och jag gör det inte för att jag tror att jag är någon stjärna eller för att jag ska vara märkvärdig!! Utan bara för att jag vill utvecklas.. Och ska IFK ta sig till allsvenskan så behöver även målvakterna få en tränare som kan slipa oss och hjälpa oss på vägen!

Kollade i barometern idag! De var lite bilder på laget! Och då blev jag sjukt sugen och kände glädje.. Men sen är det ett litet problem. Känner väl inte att jag klickar med vissa viktiga personer som har en stor roll.. Om det hade varit så att man kunde undervika denna person så hade de kanske varit lättare, men det är rätt svårt.. Eftersom h*n har en väldigt stooooor roll!!

Jag vill ha en lösning på det hela! För en hel försäsongsträning vill jag inte ska gå i spillro!

Viktigt att tillägga!! Jag trivs sjukt bra med tjejerna i laget!! Ni är en drös med härlig människor!

// Ewe



Kärlek

Idag är det fyra månader sen jag träffade Daniel för första gången!
Då hade vi skrivit med varandra i en vecka! Och bestämt att vi skulle ses! Han kom ner till mig i Kalmar!
Han kom runt elva tiden.. Fick gå ner och möta honom utanför huset! Fick en kram, och det kändes såå naturligt! De var som att jag hade fått deb kramen förut fast de var något speciellt med den! Vi satt och snackade hela dagen! Sen åkte vi ner på stan och käkade! Kvällen avslutades i min soffa hand i hand och en godnatt puss!
Han skulle egentligen åkt hem, men när vi kollade på klockan var den 0100!! Inte läge att köra hem 20 mil!
Min sommar kunde inte ha ett bättre slut, det var ett slut på sommaren men en början på en saga <3


Jag är såå lycklig med dig! Mina känslor växer och växer för dig Daniel Elmersson! Vi är starka tillsammans<3


Söndag 28/11

Att de aldrig får vara perfekt en längre stund..


I går lördag hade jag världens bästa dag!! Min födelsedagspresent som jag fick av Daniel avnjöts igår!:) Vi var på spa på hotel skansen i Färgestaden! Kom dit vid 0945 och åkte därifrån runt 17 tiden!! Dagen betod utav ryggmassage, bastu, pool, jacuzzi, kurbad, middag och massa mys! Jag är såå lycklig och tacksam att jag fick denna underbara dag med den killen som jag verkligen har starka känslor för och som betyder så mkt för mig!! Kan inte tacka dig tillräckligt fining!! Kärlek<3




... idag när jag vaknade hade jag två missade samtal från farmor.. och direkt tänkyte jag att farfar hade dött.. Visst var det så! Det är så läskigt att man kan känna av sånt!!
Jag hade precis kommit upp ur en håla och nu åker jag ner i en ny.. När ska det ta slut! Jag orkar inte hur mycket som helst! Väldigt glad att jag hade Daniel vid min sida när jag fick veta det!! Du får mig att känna mig trygg och få hopp att de löser sig men att de är tufft ibland!<3

R.I.P Sigge Farfar Olofsson 
Det var så längesen jag träffade dig!! Jag har så många gånger tänkt att jag skulle åka upp och trägffa dig på ditt nya hem, demensboendet, men de kom aldrig längre än till en tanke. Och jag ångrar mig såå!
Förra veckan fick jag prata med dig i telefon. Det var din röst jag fick höra. Men det var inte min farfar som pratade.. Det var sjukdomen.. Du kunde knappt prata utan bara fick ur dig några få ord. Men det var skönt att få höra din röst och dina andetag!
Även att jag inte träffat dig så mycket på de senaste så har du funnits med i mina tankar! Du kommer alltid vara den underbara människa som älskar pepparkakor, kola, spela kort och gillade att busa! Alltid när jag var hos er i Linköping så lekte du med mig eller så tog du hand om mig precis så som en farfar ska!!
Jag tror att du befinner dig på en bättre plats nu!! När jag pratat med farmor har jag fått den uppfattningen utav att du inte varit dig själv den senaste tiden! Utan att den senaste tiden varit en frustration ett lidande och en tung tid.. Och det är ju rätt självklart att du inte varit dig själv,  för det är ju tyvärr så den hemska sjukdomen fungerar!
Nu är det ännu en i min närhet som försvunnit och det är lika jobbigt varje gång. Men på oliak sätt.. Nu får du, Morfar, Lasse, Lisbeth, Pappa Sven & Kennet ta hand om varandra och träffas!!

Vila i frid min söta lilla Farfar! Du är och kommer alltid att vara min farfar som jag kommer minnas med glädje! Även att jag inte visat de så mycket så har du betytt mycket för mig!!
Jag älskar dig!<3


Onsdag 24/11

Har fått en riktigt mysigkänsla i kroppen! Har bakat kärleksmums och pepparkaksmuffins!! :) Å sen innan ligger redan lussekatterna redan i frysen! Jag ska väl lyckas gå upp några kg denna jul också!

Skulle egentligen jobbat ikv, men de hade sagt fel dag till mig. Så blev verken jobb i köket eller på boendet, så idag förlorar jag pengar! :/ Och råga på allt så sträckte jag mig när jag gick ut till bilen. Skulle åka och handla och vipps så låg jag där på marken, kollade mig snabbt runt omkring för att se om de var någon som såg mig!! Men tyvärr tror jag inte att jag fick bjuda någon på ett gott skratt!! ;)

Även att de bara är några dagar sen jag & M1 skickade iväg mailet så börjar jag bli otålig.. Vill ha ett svar :)

Nu ska jag förbereda kvällens mat! Få se vad de blir, kyckling och något iaf :)


// Ewe

Du gör mig knäsvag <3


Tisdag 23/11

Regn, regn och regn.. Kan tro att det är höst om man kollar ut!! Men för att få lite bättre känsla så ska jag baka lussekatter ikv! :)

Tidigare idag ringde de från Mörbylångakommun och jag ska iväg och provjobba på ett boende! Se vad det är för något. Kanske kan bli lite pengar! Kan ju alltid hoppas på de bästa!

Usch nu är jag inne i en sån period som jag är såå trött att jag verken vet ut eller in. Vill bara sova och sova! Men hoppas på att lite mer jobb kan göra mig pigg! 

Sitter och planerar vad jag ska köpa till alla i julklapp! De är verkligen så ruskigt svårt! Speciellt när de flesta säger att de inte önskar sig något speciellt!
Men jag har mina tankar om vad jag skulle vilja ge till vissa, och jag hoppas att jag kan genomföra det!! Jag älskar verkligen att överraska folk :)



Jag saknar dig!



// ewe

Måndag 22/11

Beslutet är taget! Nu hoppas jag bara att de löser allt med tränare och så.. Men jag har inte skrivit på än och de tänker jag inte göra innan de har löst problemet!! Även att jag kommer tveka och undra om jag har gjort rätt beslut så ska jag stå fast vid detta!! Har man viljan och tron på att det ska funka så gör det de! Och jag tänker då inte ge upp i första taget för vi ska klara detta ihop och bli ännu starkare än vad vi redan är, för jag tror på oss<3

Träningarna drar igång om en vecka! Är verkligen inte pepp! Har kommit in i en så bra rytm på friskis så vill inte sluta med de. Men jag vet ju att när jag väl kliver ut på ett svinkalla fredriksskans så är livet rätt bra ändå! :)

För att klara av detta år måste jag få ett jobb som ger mig mer pengar! Så på min Att-göra-lista finns de bara en sak.. HITTA JOBB!!

Veckan består av att jobba de lilla jag gör på park, träna, söka jobb och baka lussekatter!:) I helgen kommer min fina hit och vi ska på spa på lördag, ska bli så mysigt! :) Så ja, veckan får gärna gå fort!!

// Ewe



Söndag 21/11

Igår var det en himla trevlig kväll med tjejerna:) Var längesen, men man har ju alltid lika kul med er! God mat, spel, vin, kort, musik, skratt, tjejsnack och skvaller :)

Jag har fortfarande inget när på min mobil..


Hmm snart är denna veckan över och det är måndag igen.. Denna veckan ska jag nog bestämma, eller jag måste nästan, vad jag ska göra med mitt liv 2011!? Fotboll, bostad, kalmar, jobb.. frågorna är många.. Men jag hoppas att jag kommer fram till något som känns bra! För just nu har jag kaos i hjärnan och lite panikångest..

Jag hatar söndagar.. Och idag är en riktigt äcklig söndag.. Känns så meningslöst och uppgivet.. Värdelös känner jag mig med..
nu ska jag inte klaga mer!! :)

jhdvxfjnlkba s dxljknjdkvfkvkjfvkjsbölkndlksvakjv fkjvkj!


//ewe


Lördag 20/11

Tog helg i torsdags efter jobbet :) Satte mig i min lilla bil och åkte till daniel, två veckor utan honom är för länge.. så fick bli två nätter där, lycka!!
Är nu hemma i kba och ska strax kila iväg till Frida.. Vi ska fixa oss lite innan vi ska vidare till Helena och fira henne!

Sitter och kollar på massa bilder ifrån sommaren.. Jag vill verkligen bli brun igen.. :)
En resa över nyår hade ju inte suttit fel ;)




// ewe

Min helg

Då var man 20!! Kan ju inte påstå att jag känner någon skillnad! :) Fredagen började med jobb! Sen fick jag sms av mamma att jag skulle sitta bakom ratten senast kl 1530. Nyfiken och förväntansfull som jag är så skyndade jag mig efter jobbet. Satte på mig vardagssnygga kläder och satta mig bakom ratten! Fick då ett till sms där de stod att jag skulle åka till kosta boda outlet. Där jag träffade Daniel, mamma & pappa! Väl där skulle jag ta reda på SPA avdelningen. Där jag skulle få en hårmassage behandling! :) Fick även sitta i relaxen med bastu och en otroligt fin miljö! Sen avslutade vi kvällen med mat i glasbaren!! Såå cool miljö!
Fick en underbar present utav Daniel, en romantisk dag på skansens spa !! :) Längtar!
 
Lördagen började med en långfrukost! Sen bar det av mot IKEA för att inhandla saker som behövdes till kvällen.. Mamma, Pappa & Tina stannade kvar i lägenheten för att fixa mat och så.. :) Sen runt femtiden började folket komma! Och det blev en riktigt trevlig kväll! :)

Söndagar är alltid söndagar! Massa mys! Mamma och pappa lämnade oss sen så åkte även Daniel.. Å då kommer klumpen  i magen.. Tårar faller från kinderna.. Det är så psykiskt jobbigt att veta att de är två veckors tills vi ses nästa gång plus att de är 20 mil mellan oss! Men vi får vända de till de positiva och bli starka utav de!! Du är mitt hjärta<3



Måndag 8/11

Jag har haft en underbar helg!! Det växer och känns hur bra som helst!!<3
Det är på helgerna jag blir hel och allt känns braa! :)


Har nu påbörjat försäongs träningen (själv) Var på ett skivstångpass på friskis! Inte så jobbigt som jag hade hoppats på! Men de ger säkert mer än vad man tror! Jag behöver träna mina armar så de passart nog mig rätt bra! =)

På lördag ska jag ha födelsedags "middag" här hemma i min lägenhet! Släkt blandat med vänner :) Det är bara en som saknas Matilda!! NU skulle du ju varit hemma och varit här! Så kunde vi göra som vanligt, käka massa mat och vräka i oss godis efteråt!! Men jag kan lova dig att jag och matilda M2 ska käka för dig ;)


-Varför ska du vara sååå jävla märkvärdig...
 De får mig att vilja byta ännu mer!!


// ewe




Onsdag 3/11

Äckligt vad tiden går fort! Och nu hoppas jag att de går fort fram tills fredag! :) Då ska jag spendera eftermiddagen/kvällen med Nina & Ida :D Som jag har längtat och saknat de!!


RSS 2.0