Träningsläger

Tiden bara rusar iväg nu är det helg igen, och det är dags att åka på träningsläker med IFK :D Kommer nog bli en riktigt bra helg! :) Bussen tar oss till Falkenberg! Hoppas helgen bjuder på underbart väder!  

Sitter nu och slänger i mig en blandning av kikärter, makrill i tomatsås och sallad :) Sjukt gott faktiskt. Och väldigt enkelt att slänga ihop! :)

Aja en kort uppdatering!! Har nog inget mer vättigt (på ren småländska) att skriva!


// Ewe



I helgen ska det inte bli något platt fall!


Ella & Alice


Ella & Alice :)

Såå sjukt söta! Jag är en stolt moster idag! Vill bara åka till värnamo och hälsa på de och få krama om min underbara syster! =) Hon måste vara riktigt trött efter att  kläckt ut två ungar! Men fy vad värt de är :)


<3


Tvillingar

Ååå idag är jag sååå GLAD! Inatt vid ca 4 tiden blev jag moster till två söta tjejer :D Troligtvist en Alic & Ella :) Längtar tills jag får träffa de första gången :) Ska skäma bort de och vara en toppen moster! :)


// Ewe 




Kankse är någon lik sin mor <3

Vår :)

Tisdag den 2 Mars och det är sooooool :) Så underbart! Det är sjukt va vädret kan göra mycket. Humöret är på topp! Bara lite irreterad över att jag missar träningen ikväll pga jobb.. Men jag har tränat mitt pass själv ist! Blev en löprunda och sen en halv timmes styrka!


Nu när vi är inne i Mars så kan något stort hända när som! Min tjockis syster kan trycka ut två små snyggingar =) Det ska bli såå mysigt och sjukt kul att få följa deras uppväxt :)

Hon är stoooor nu :)


RSS 2.0