Söndag 29/11

Lördag kvällen var trevlig :) Var på hotellet i Vetlanda med brudarna. (Tina & Frida) Var faktiskt kul på hotellet måste jag säga :) Kvällen bjöd på allt möjligt... Började hos Frida och slutade hemma ungerfär 04:30 (?) med övernattnings gäst på golvet..
Vissa är mer omogna än andra!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Var inne i stan på julskyltningen en snabbis. Får panik när det är så mycket folk på en så liten yta! Köpte några lotter alf eller pappa & mamma gjorde det. Men inte vann vi något! Som vanligt!
Har avslutat kvällen med första advents fika och kollat på El Clasico. Kung Zlatan mer behöver jag inte säga.
// Ewe


Kvällen bjöd bl a på armbrytning!
Fler bilder kommer kanske när jag orkar!


Lördag 28/11

När jag kom ner till dukat frukost bord och humöret var på topp till en början så möts jag av min underbara syster som säger att min bror kommer ikväll. Dirket får jag en klump i magen och kan inte äta något. Det ända jag kan är att känna tårarna rinna ner från min kind. Jag hatar att det är så här mellan oss.. Jag orkar inte. Vill ha tillbaka min bror! Det är inte sån här du är i vanliga fall! Säg vad jag kan göra så det bli som förr. Elller vad jag har gjort för fel! Jag orkar inte med det här. Jag tänker alf inte vara hemma ikväll. Jag klarar inte av att försöka men inte få något tillbaka.

I går kom tjockisen (underbara syster) & Robert hem. Jag hade maten klar när de kom och vi käkade framför Idol :) Tina, Frida & Fanny var också här. Kvällen bjöds på massa skratt som den alltid gör när man är med er. Vi testade massa konstiga saker med kroppen. Och slutsatsen utav de är väl att Frida är förbannat vig och rörlig :) Kom även fram till att vi kanske ska börja dansa ist för att vara ute och gå! Men jag tror bara att det kommer vara ett kanske ahah

Ska nu ladda om och få tillbaka de humör jag vaknade med! Sitter och lyssnar på hög musik och väntar på att sprinten ska börja om 2 timmar. Kanske till och med så att jag ska ut och springa en runda :)

// Ewe


Fredag 27/11

FREDAG och det gillas :) Hra varit inne i stan och fixat lite på banken angående lägenheten.. Det börjar närma sig nu=) Ikväll kommer Tina, Frida, Helena & Fanny hit. Ska bara mysa och ta det lugnt. Syster, även kallat tjockisen, & Robert kommer ikväll. Har lovat att laga mat till de så ska fixa lite med det :)

Sitter nu och kollar på lite TV! Ska bege mig ner till köket och få i mig något i magen. 

// Ewe



Torsdag 26/11

Orättvist är vad det är!

Går dagen i växjö var bra :) Införskaffade mig ett par nya klackskor, tänkte att jag behövde bli lite längre! ^^
Sitter nu och väntar på att det ska bli promenad med Fanny & Tina :)

//  Ewe


Duktig

Vid den här tiden brukar jag bara hunnit med att äta frukost, kollat lite på tv och vaknat då :) ehe Men idag har jag hunnit med sjukt mycket. Steg upp hlav sju och åkte in till vetlanda för att köra med Egon, 3 lektioner på raken.. Sen har jag varit en sväng hos Mamma på hennes jobb, plockat undan på rummet så det inte var hyper stökigt när städerskorna kom, varit ute och löpt ca 6 km plus intervall träning och styrka en timme :) Och nu sitter jag här och käkar å kollar runt lite på internet. Jag tycker alf att jag hunnit med mycket..  Ska snart duscha, sen bär det av till Växjö :)

Snart är det jul och det är helt sjukt! HJÄLP vad ska jag köpa för julklappar till alla?! I helgen är det första advent.. Då kommer styster hem med två stora bullar i ugnen :) Ska bli kul och se hur stor hon har blivit nu.

Kom precis på att jag måste läsa lite i körkorts boken eller var det heter...


// Ewe



Idag blev det en bild på Nina och mig från -08. Saknar dig <3


Tisdag 24/11

Körde ner till Kalmar idag & var på intervju och arbetsmöte : ) Det kändes bra och jag hoppas verkligen att jag får de här nu! Skulle vara skönt att ha en inkomst nu när man ska bo i egen lägenhet. 
Hade även ett möte med min målvaktstränare Donald. Hoppas på att det går att lösa det på de sättet vi sa idag. Två träningar i veckan med Donald & 4 med laget i vinter och sedan i vår tre träningar med laget, 1 med Donald plus att jag ska få ett tränings schema utav honom så jag utvecklas så mycket jag kan :) Ser fram emot detta.

Imorgon börjar jag dagen med tre körlektioner med Egon sen  träning och vid 14 tiden bär det av mot Växjö med Kba tjejerna. Kan bli en bra dag :)

Nehä nu ska jag går tillbaka till TV och kolla hockey sen väntar andra avenyn :)


// Ewe

Måndag till Onsdag

Hemma nu från halkbana och två körlektioner med Egon. Sitter och halv kollar på OTH, avsnitt som jag säkert sätt 5 gånger. Men kan aldrig tröttna på de :) Ikväll väntra friskis eller en löparunda få se vad jag känner för.
Imorgon ska jag på intervju nere i Kalmar blir även en tripp till Borgholm :) Och jag avslutar kvällen med en träning med laget, det kan nog bli en bra dag.

Onsdag blir det bio med tjejerna :) Skräck, åå vad jag gillar det. Tycker om att vi kan umgås nu hyfsat ofta :)

// Ewe


Söndag 22/11

Sååå trött på Vetlanda!! Efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att åka in till stan. Det bjöd på bra sällskap hemma hos Maja F :) Men när vi kom till hotellet, jag har aldrig haft så tråkigt.. ehe Där sjönk humöret ett antal snäpp!

Veckan som kommer så är det en del som händer och jag hoppas det går min väg. Sen blir det förhoppningsvis bio med tjejerna :) En skräckfilm väntar..

Kom precis hem från friskis&svettis ska snart bege mig in till Mormor, morfar & moster för att dricka kvällste och äta nybakta lussekatter:) Satt och kollade på längdskid världskuppen innna å fick sån jul stämmning. Vill ha snö nu och massa julmys med familjen :)


// Ewe

Taggad som aldrig förr

Så här kommer toligtvist serien se ut som jag spelar i med IFK Kalmar :) När jag ser det här blir jag så sjukt inspererad och taggad! Vill nu åka hem och träna med laget det är tråkigt att träna själv. Jag vill ha skitträningar nu:) Ååå vad jag älskar fotboll. Jag skulle kunna offra mycket för att komma dit jag vill! Jag vet att jag låter lite sjuk. Men detta är min stor kärlek!

Söderettan damer – 12 lag

Dalsjöfors GoIF
Falkenbergs FF
Falköpings KIK
IFK Kalmar
Linköping Kenty DFF
Mallbackens IF
Östers IF
QBIK,
Sils IF
Stattena IF,
Tölö IF, 
Vittsjö GIK


Nostalgisk

Segaste lördagen på länge..
Musiken är på högsta volym, sitter och lyssnar på gamla låtar!  Och blir plötsligt påminnd om höjdpunkterna i KBA skola:) trumvirvel... DISCO i skolan ;) ahah Och det var nästan allt samma människor som var med i tävlingen. Robin sjöng nästan alltid någon Uggla låt ehe Jocke, Frida, Helena (är osäker på den gruppen) de var också ofta på "scenen" och mimade :) Men ett speciellt minne har jag från det året då det var vi -90 som höll i det. aha Alla skulle spela upp något i grupper. Jag, Julia, Robin & Martin mimade till Graaf aha Och hade ballonger som bröst! Sen i slutet så spelades det en bamselåt om jag inte minns fel. Så hoppade alla vi 6:or runt och var vilda :) Jag gillade den klassen under den tiden då allt var bra :) Vi hade så kul ihop och hittade alltid på massa roliga saker :) Å det är redan typ 7 årsen vi gick i den klassen. shit vad tiden går fort. Nu har alla bbörjat på sitt eget liv och jag vet faktiskt inte riktigt vad alla gör. Men en sak vet jag och det är att det vore sjukt kul med en återträff om några år!
 // Ewe


Snygga vi är ;)


Tummen upp

Lördag och jag är utvilad :) Igår var hela kk gänget samlat igen. Det bjöds på kladdkaka & blåbärs tårta :) Mmm. Efter det åkte jag iväg på ett friskis pass. Vetlandas friskis ledare är i sthlm på utbildning elelr något så var en ledare från Eksjö. Passet var väl helt okej men måste säga att det inte kändes som ett medelpass, var mycket lättare än så.. Men alf efter passet så tog honom vilan innnan vi strechade, å det finns inget värre än att vila först och stretcha sen.. Men men alla är vi olika. Sen när jag kom hem så stod bordet dukat med massa räkor & andra godsaker, inte helt fel. Kvällen slutade med idol med Tina & datorn ;) ehe
-Jag förstår fortfarande inte vilken kod jag slog in.. :)

Idag vet jag inte vad dagen/kvällen har att bjuda på. Eftersom det blev ändrade planer! Men det finns en mening med allt som sker. Så det blir nog bra i slutet hoppas jag på. En sak är säker alf och det är att jag ska anntingen springa en runda eller åka in på friskis :)

Nu vill jag verkligen åka tillbaka till Kalmar, saknar fotbollen och träningarna med laget :) ´Hoppas på att tiden går fort..

// Ewe


Torsdag 19/11

Shit vad dagarna bara springer förbi... Idag är det redan torsdag och snart helg :) Helgen blir lugn ser det ut som, men man vet ju aldrig! Usch jag är så trött på det här vädret det suger! jag vill ha snö eller sol. Men helst snö massa minusgrader och sol :) På tal om snö så är jag grymt sugen på att åka skidor. Skulle inte vara fel att åka iväg och få åka lite :)
I morgon ska det fikas hemma hos Frida. Julia kommer hem från Norge över helgen så ska träffa henne en stund.
Ska strax laga mat så den är klar när Mamma kommer hem sen så är det Mammas Pojkar som gäller ikväll!

// Ewe


Lite bilder från helgen :)



H1N1

VIKTIGT
Glöm inte bort att i morgon får du som är mellan 18-30 år vaccinera dig på Njudungsgymnasiet mellan klockan 16-21. Ta chansen bättre att eventuellt bli lite sjuk i en dag än att åka på H1N1 och vara sjuk en längre tid! Och dessutom är den ju GRATIS, tänk så bra för snåla småläningar!

Dagen har spenderats på körskolan. Haft 3 kör lektioner idag :) I mogon väntar ytterligare två stycken! Ska även gå och gymma i morgon efter att jag kört. Nu sitter jag och väntar på att Mamma till en mördare ska börja på tv4. Tror det kan vara bra!

// Ewe



Söndag 15/11

Nu vill jag faktiskt att det ska bli dec så jag kan flytta på riktigt :) Jag börjar sakna fotbollen nu också som drar igång den 24 :) Med andra ord jag längtar!
Kvällen igår var helt okej, men bara så du vet jag skulle aldrig förstöra vårna vänskap! =) Sitter och glor på tv nu och är trött som en oxe. Släkten har varit här, eller en del utav den :) Det gör så ont att se dig så svag!<3

Nu väntar sängen!

// Ewe


Lördag 14/11

Lördag och jag ska snart bege mig ner till Fanny där det andra är :) Matlagning, spel och massa skitsnack väntar och jag hoppas även att det blir utgång :))

// Ewe

Berätta vad jag ska göra..

Så det kan få ett slut..
Nu blir jag ledsen på riktig! Jag försöker verkligen men får ingenting tillbaka. Vad har jag gjort dig? Jag orkar inte med det mer!


091112

Vaknade utav sång med frukost på sängen :) Helt okej start på dagen! fick även öppna lite paket=) snat väntra en promenad med Tina sen får vi se om Fanny hänger på! Ska nog inte bli en repris på gårdagens promenad! aha Sedan ikväll är det god mat och massa mys och självklart en löparunda innnan!


// Ewe

Onsdag 11/11

Sista dagen som 18 åring, bara 1 åt till 20 :) hahah

Dagen idag bjöd på en mycket intressant promenad med Tina, Fanny & Essi (stavning)! Vi hamnade uppe vid vindkraftverket i KBA och för att slippa gå på storavägen så tänkte vi ta skogsvägen :) ahah det var mycket spännande, bjöds på både överlevnads hopp över bäckar, gå på slitna broar, gå i högt blött gräs, gå i sunkmark, ha en jakthund som drar, sätt sig på taggtråd och sist men inte minst upptäcka att vi kommer ut på stora vägen ca 100 meter ifrån vindkraftverket! Guldstjärna till oss! ahah :) Men kul var det, tack för en bra promenad med skitsnack och skratt =) 

Varför känns det aldrig som man räcker till?! Jag vet att jag inte ska ta åt mig utav vad de säger men det är så svårt. Är inte van vid att de skäller & tycker att man inte bryr sig osv. Jag har ju alltid varit den som ställer upp och hjälper till. Men jag känner mig såå liten när de ringer och gråter å skriker att de inte orkar mer!


Snart är det Greys som gäller :)

// Ewe 

Tisdag 10/11

En bra dag idag =) Både löpning och ett friskis pass :) Känns som jag är tillbaka på banan igen! I morgon väntar Risk 1 på trafikskolan. Sen bär det nog hem för att städa rummet och lite träning =)

Å snart är det helg igen, känns som även denna helgen kan bli kalas bra!
Nu väntar sängen, är sjukt trött.

// Ewe


Klas Ingesson

Ett utav de bästa  på fotbollgalan var Klas Ingesson "tal"!


Meningen med livet är att leva NU, inte i morgon eller igår. Utan NU!


Fotbollsgalan

Vad det är irreterande med reklam när man kollar på ett program. Finns ingte mer störande! Kollar på fotbollsgalan och hittills måste jag säga att jag håller med juryn om deras pristagare :) NU återstå bara att se vem som får guldbollen :)

Sen väntar sängen är trött!
Jag ska verkligen försöka börja leva i nuet! Och inte tänka tillbaka på ex sommar å önska att jag var där eller att jag vill att det ska bli sommar nu igen! Utan nu ska jag försöka njuta av dagen som den kommer, lägg märke till att jag säger försöka!

// Ewe


Älskar DIF !!

Såå jävla UNDERBART finns inte ord för vilken lättnad det var! Sånt tvivel de har varit, men någonstanns där inne så viste jag att vi skulle klara det! Älskar mitt underbaar lag DJURGÅRDEN <3 Forfarande skakis i hela kroppen! Sånt lyckorus det rinner genom kroppen, underbart :)


// EWE


Lördag 7/11

Dagen har spenderats med mamma i växjö :) Hittade inte allf för mycket, blev två t-shirt, några ljus till min adventsljusstake och en kudde som jag hoppas kommer passa i vårat nya vardagsrum i Kalmar, men dagen var mysig. Körde både dit och hem, stolt! hoh Såå besviken på klädbutikerna just nu, allt ser så billigt ut. Och inget skiljer sig från mängde, så tråkigt! Asså vissa människor undrar man ju hur de fått sitt jobb, helt sjukt att man kan få vara butiksbeträde när man inte ens kan bjuda på ett leende eller hjälpa kunden med de som behövs!

Ikväll blir det lugnt, är så sjukt trött så känns som en tv kväll behövs idag igen :) I morgon är det frasdag och söndagsmiddag med liten del utav släkten, tummen upp för det :) Tyvärr får jag inte träffa mitt gulliga kursinbarn Märtha de hinner åka hem till sthlm innan det är dags för mat!

Ne nu ska jag återgå till fotbollen :) Barcelona-Mallorca!

// Ewe

Fredagsmys

Fredag =) skönt med fredag. Ikväll är det mys för hela slaten men först ska jag träna lite friskis :) Fick ett "tränings schema" igår från fotbollen :) Löpning minst 1,5 mil & 3 gympass i veckan! Tråkigt att man är hemma i Vetlanda med tane på att det inte är det roligaste gymmet man kan gå till, men får duga :) 

// Ewe


Torsdag 5/11

Dagen började med att man drog upp rulllgradinen och såg snöfalla från himlen, måste säga att det var rätt mysigt =) Har suttit på körskolan hela dagen, och efter det mötte jag upp Ida och vi tog en mysig fika med massa skitsnack :) Ska strax åka iväg och träna lite friskis, skönt! Fick ett positivt svar angående vad vi ska ha för tränare nästa säsong, detta kan nog bli bra.
Idag fick jag 5 mini juicy tubes av Pappa när han kom hem från London, tack för det :D

Och i morgon är det fredag, första fredagen på länge som jag verkligen komma tycka det är skönt att det är fredag och helg. Innan jag började på trafikskolan så var alla dagar för mig söndagar. Roliga veckor med bara söndagar, NEJ! Men i morgon bir det idolmys med Tina & Fanny (ev helena) och efter idol blir de att kolla på massa filmer. Förr hade vi alltid filmkvällar med massa godis och så kollade vi på film, oftast skräckfilm.. Typ varje helg sågs vi och satt framfrö TV. Men nu är det längesedan vi hade en filmkväll så i morgon är det dags igen :) Tummen upp för det :)

// Ewe


Dessa fick jag av fra min:)


Onsdag 4/11

Det snöar!!! Om det är någon som har missat det. Ja måste säga att jag tycker det är föööör tidigt. Hellre att det är mass snö till jul än att det är snöblask fram till jul! Men det återstå att se :) Har idag fickat två faser på trafikskolan, skönt..

Nu ska jag laga lite mat, sen ska jag försöka springa en runda i detta skitväder :)
Ikväll är det Greys :)

// Ewe


Skulle inte tacka nej till en resa till Österrike =)


Tisdag 3/10

Jag tror mina ögon håller på att förvandlas till fyrkanter! Dagen har varit helt okej... Har tränat och varit ute med Mamma och övningskör. Nu sitter jag framfrö TV och väntar på att Andra Avenyn ska börja =) Ditt samtal idag gjorde mig glad, tack för det :)

Någon som vill äta bakadpotatis med mig i morgon ? :)



// Ewe


Mamma mia

Ska nu snurra in mig i ett täcke och lägga mig och kolla på Mamma Mia =) Avslutar sen med varma mackor och massa mys=)
Jag saknar min bror, den bror han var innnan!

Hejsvejs =)



Måndag 2/11

Har alf försökt ta tag i mitt liv idag! Tummen upp för det!
Kroppen är i chock, var längesen jag gick upp vid 06:30 och har varit igång hela dagen. Har inte användt huvudet så mycket som jag gjort idag på mycket länge.. Va man lätt blir förslöad. Men nu ska jag försöka få det till en vana att gå upp tidigt.. Är redan trött på hösten och dess deppighet som den sprider! Åkte med fyra bussen hem, tycker fortfarande de som åker buss från stationen till bäckseda är lata. Alltid lika segt att stanna vid varje stopp! Så snälla ni som åker bruss från stan till bäackseda sluta göra det för min skull i en månad! Dagens i-landsproblem.
Just nu känns inget bra!

// Ewe



Alla känslor på en och samma gång

Dagens ända positiva var att mitt kära lag DJURGÅRDEN spelade till sig en kvalpllats... Har de klarat detta måste de klara kvalet! Styrka :) Var ute och gick en promenad med mor idag, skönt!

Jag förstår inte vad det är. Så fort jag börja tänka på det vill jag bara försvinna ut och låta tårarna rinna så all frustration, förvirran, osäkerhet & tivla försvinner. Ena studen vet jag vad jag vill. Men så fort jag blir påmind eller läser något så kommer alla känslor på en och samma gång! Skulle vara skönt med en resa eller trip så man kan glömmma det och låta det rinna ut i sanden. Det snurrar i huvudet.

Ne nu ska jag sova ska upp halv sju i morgon. såå tidigt har inte jag gått upp på jätte länge. Typ på tre månader, illa! Nu är det dags för förändring.

Godnatt // Ewe 

Söndag 1/11

Å nu är det November och vi är nu i den månaden då första advent kommer infalla! Viloket innebär massa mys, kyla och julstämmning! =)
Helgen har varit BRA! Kvällen igår var galen, sjuk, rolig, lång, kort & riktigt itkigt bra =) Avslutar nu helgen med Ensam Mamma söker. Ny vecka nya möjligheter väntar i morgon. Ska påbörja något jag har förträngt länge men i morgon ska jag ta tag i det med en blandad känsla, läskigt och skön att ta tag i det! 

Nu har jag bestämmt mig, låter det rinna ut i sanden! Jag kommer säker ångra mig hundra gånger om!

// Ewe 


RSS 2.0