Helgen

Ha då var denna helgen över :) Och den har spenderats med Maja & Erika! Fredagen började hemma i lägenheten med Maja :) Vi skulle ta en lugn kväll men slutade med palace.. Och igår kom Erika å vi var på förfest hos någon i stan.. Var där med Matilda, mkt trevligt! :) Och avslutade även denna kväll på palace! :) Aja kort om helgen :)
Men måste ju nämna att jag fick en ur gullig stekspade och en kokbok utav Maja och Erika, ni är såå snälla! Gillar er tjejer :)

Just nu sitter jag och kollar på TV och väntar på att de ska vakna! Som vanligt, jag vaknar tidigt och de sover typ hela dagen! :P ehe Är sjukt hungrig så borde gå och fixa lite frukost kanske!

// Ewe


Oj det var ett tagsen

Shit nu var det längesedan jag skrev..  Jag är nog ingen vidare bloggare!
Mycket har hänt sedan jag skrev senast! Tinar har flyttat in till lägenheten å det känns kalas bra =) En sten trillade bort från mig.. Och idag har jag även varit på arbetsförmedlingen å skrivit in mig som arbetssökande. Ska på mitt första basmöte i morgon =) Nu går vi mot en ljusare framtid eller? Har faktiskt lyckats få en tim anställning på ett bemanningsföretag inom vården!

Aaa jag vet inte allt som har hänt.. Den som undrar får helt enkelt fråga! Början från noll nu ist..
Har precis kommit hem från ett träningspass som kallas duga.. Eller är det bara jag som är sjukt otränad! ahaha

Ska nu duscha sedan väntar paradise hotell.. :) Å jag har fått Tina att bli besatt utav det :P MOHAHA


// Ewe


Söndag 3/1

Mamma har varit här idag. De var behövligt, känns så bra att få en kram från sin mamma! En kram från sin mamma/pappa betyder såå mycket. Den ger så mycket!

// Ewe


Idag säger vi GRATTIS till Maja <3

Kan man "gå in i väggen" som ung....

...utan jobb och skola?!
Ni som inte vill läsa om ett ärligt svar på hur mår du? Kan sluta läsa nu!


På utsidan är det ett falskt leende men insidan visar något annat!
Jag mår skit. Har kommit så långt nu att jag bara ligger å kollar på tv och väntar på att träningen ska börja. Jag gör ingenting.. När jag tränat så lägger jag mig framför tv och ligger där resten utav dagen.. Många frågor snurrar runt i huvudet! Vilken plats har jag i samhället? Vart hör jag hemma? Hur kommer allt gå? Är det värt allt? 
De vänner man trodde innan var närmast börja glida bort. Känns som vi inte ha något gemensamt längre.. Känns anstängade att prata de kommer inte spontant. Tonen mellan oss är inte detsamma längre. Vem kan jag lita på? Vem/vilka kan jag säga precis vad som helst till och veta att det stannar där även om de är något spännande/hemligt jag sagt.. Är det äkta vänskap när de blir skillnad när man rör på sig 13 mil bort.. Hur ska det gå med morfar & med mormor.. Hur mår farmor å farfar? hur mår min moster maja? Kommer tvillingarna komma ut hela? Kommer jag alltid vara den som bli kompis med motsatta könet? Får jag tillbaka relationen med min bror? Vem FAN är det som spridit saker som jag tydligen ska ha sagt? Aaa är såå trött på allt. Ska de vara vänskap....  
Ångesten börja krypa allt mer och mer inom mig..  Känslor som jag inte vet va jag ska göra av! Det bästa jag vet just nu är att sova och stänga av järnan medhjälp utav sömn!

Usch får skuldekänslor när jag frågar m & p (som jag är otroligt tacksamöver att jag har) om hjälp. Efter de min älskade syster sa så kan jag inte låta bli att tänka på det och försöka klara mig själv!

Tack för att jag har fotbollen!

Kanske är dags att visa de rätta..
Antingen visar man det fullt ut eller visar man det inte alls..



// Ewe

Å skriv ingen kommentar om du inte menar de på riktigt, det ska komma från hjärtat!

RSS 2.0