Öland

Sitter i lägenheten på öland! Jag har verkligen insett hur mycket jag älskar detta ställe! De är såå sjukt underbart att bara sitta på ballkongen å kolla ut över havet! :) Såå avslappnande! Okej på sommaren är de ju inte en lugn stund här, men de är så härligt ändå. Jag mår verkligen som bäst när jag är här! Sommar kom nu!!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Avslutade kvällen med att sitta på ballkongen och äta kycklingsallad! Såå härligt och gott!
Strand är verkligen redo för sommaren nu, möblerna är ute, de är nya räcken på ballkongerna och bojarna är ute så båtar kan lägga till!


Jag älska´t




Rätt okej vy att vakna och somna till!

Fredag 21/5

Dagarna gtå upp och ner men snart kommer en hel vecka då de bara kommer vara upp=) Snart åker jag och min underbara vän till Alicante:D De ska bli så skönt. På måndag flyger vi!! Just nu springe rjag runt osm en galning och tvättar kläder och förösker reda ut så jag har allt jag behöver:) 

Nu har äntligen soolen kommit till Kalmar! Så underbart! Men med soolen så kommer de ännu mer pollen, men de får man stå ut med! Ska strax iväg och jobba. Jobbar till 20:30! Sen ska jag hem å trycka i mig massa mat och ladda för morgondagens match då qubik står för motståndet! Känns som det är dags för 3 poäng nu!

Fått ännu en kommentar!
Hmm om du söker på mitt namn och IFK Kalmar på google såå kanske du hittar svaret där :) Känns lite konstigt att svara på den frågan.. Vet inte till vilken nytta!?


// ewe  





Denna undebara coolingen och jag åker iväg snart :D

SVAR!

Jag insåg precis att jag är sämst på allt med blogg och vad det innebär. Såg att jag fått en kommentar! Tackar för den:)
Och självklart svara jag på din fråga!
Jag är 189 cm lång. Så du ser rätt, jag är rätt lång! :)



Ångest...

Jag har verkligen kommit in i en dålig period när de gäller jobbet. Jag trivs verkligen inte. Jag är 20 år och jobbar på ett stillastående hem för dementa. Hur kul kan de vara?! Ska bli skönt att komma bort en vecka nu med min underbara vän Nina!

Är det verkliugen så de är att bli "vuxen". Ha söndagsångest och huvudvärk för att gå till jobbet. ara på jobbet å känna att man inte utvecklas utan bara gör allt på rutin. Seriöst tror de var ett år sedan jag lärde mig något inoim mitt "yrke" å jag är 20 år. Jag kan inte vara full lärd de är omöjligt. Jag vill utvecklas mer och jobab med något där de sker förändringar och jag går framåt. Fast helst utav allt så hade jag faktiskt vela vara kille å riktigt bra på min sport och kunnat få pengar för det. Vad tjänar vi tjej på ex fotboll i div 1. inte ett skit. Okej fick ett presentkort på 100 kr, fick mina skor + handskar betalda.. Men de är ju inte direkt så att de hjälper mig å köpa mat och betala en lägenhet..

Jag är sjukt trött på de livet jag lever. De är inte så här jag vill ha det! Det är BLÄ just nu! Allt.

Och något helt annat!
Du sa vad du ville och att de var din önskan.. Men jag tvekade å var inte säker. Men nu när jag är redo att ge de en chans så är du osäker.. de är ju så man inte vet om man ska skratta eller gråta!


// Ewe

IFK...

...Kalmar är laget! Nu för första gången på riktigt känner jag att jag verkligen brinner för mitt klubblag! I Österkorsberga IF gjorde jag det men på ett annat sätt.. De var min första klubb och de var där jag lärde mig spela fotboll. I VFF gjorde jag de till en början.. Men sen gick de utför och i LIF så gjorde jag inte de alls, jag gav det inte ens en chans.. För jag viste att jag skulle flytta till Kalmar. Å nu efter nästan ett år i klubben, IFK, (shit va tiden går) så har jag fått upp glöden å allt. Varje gång vi gör mål på en match får jag rysningar och blir ännu mer taggad till att göra en bra match!

Och som idag innan match så laddar jag på riktigt... Å när man läser status uppdateringarna på FB från olika i laget om att vi SKA ha 3 poäng och att vi laddar. Så kan man inte annat än att satsa allt och trivas :)
Idag står Falköping för motståndet, ex-allsvenska spelare.. Vi ska gå ut och ge de en match som de sent kommer glömma.. Det är stenhårt arbete i 90 min.


// Ewe






RSS 2.0