Match och helg

Match dag igen! Ikväll möter vi Vittsjö som inför serien var en utav favoriterna! Så åter igen blir det igen enkel match, men de är inte någon match i denna serien! Vi måste komma tillbaka till vårat spel och börja spela som ett lag igen!
Sitter innne och kollar ut på de sjukt fina vädret! Eftersom vi har match idag så är de inte så bra att vara i solen.. Men tro mig de är svårt att låta bli! :)

Helgen närmar siug verkligen med stormsteg! I morgon är dagen här som många väntat och längtat efter! Midsommar. Iår firas den med (som vanligt) Nina! Frida, Tina, Malin och sen hoppas jag på att få träffa massa roliga människor!


Nu är verkligen sommaren här och energin sprudlar inom mig! Jag älskar verkligen att sommaren är här! Vilket innebär att jag kommer hålla till på Öland :) Med familj vänner och främlingar :)


// Ewe




Lättnad

Jävla vad underbart det känns! Har nu sagt upp mig ifrån jobbet! Jag kan nu lägga fullkontroll på fotbollen och känna att de inte grå ut över jkobbet. Jag måste självklat söka nya jobb! Det löser sig alltid. Man måste våga chans och de är väl de jag gör nu! :)

Helgen närmar sig med storm steg! Ska bli sjukt kul, träffa massa roligt folk och ha de allmänt bra!
Men först laddar jag frö torsdag då vi har match! Vi ska då krossa och mangla över Vittsjö! Och så ska jag även bevisa för tidningen och folket att jag är bättre än vad jag visade i lördags!


Två år sedan denna bild togs! Tiden går fort! <3


RSS 2.0