Sommaren -09

Funderar lite över sommaren som varit :) Måste säga att det kan vara den bästa sommaren på länge!

  • Det började men balen, dagen med stort D. Som man väntata på den dagen. Vaknade med blandade känslor. Men vilken kväll det blev. Helt sjukt roligt. Elin och jag var ju bäst på fest alf ;) Och efterfesten i skolan den är svår att slå.
  • Sen kom den riktigt stora dagen studenten. Shit vilken dag.. Även att det var kasst väder så hade jag sjukt kul. Sa knappt hejdå till någon utav vännerna..  Umgicks mest med nya människor. Men Ela vårat gömställe var nog bäst ;) ahah Men absolut en av de mest underbaraste dagarna jag varit med om!
  • En helt galen midsommar med världens bästa Nina. Som bestod utav debut kväll på strand. :) Å NEJ Ninas vänner jag flörtade inte med er vän som har flickvän jag lovar!
  • Jag skrev på för IFK Kalmar, ett nytt stort äventyr för mig. Bestämde mig för att satsa på fotbollen.
  • Tina var hos mig på öland under en helg. Vi träffade mycket nytt folk, men lördagen var nog bäst. Då vi drack champagne ur en 9 liters flaska, träffade trevliga fotbolls dommare och hade förbannat kul hela kvällen lång. Fest fredag-söndag natt :)
  • Nina kom på beskö. Vi var ute och festade på strand. Var nog den bästa kvällen, en kväll jag alltid kommer komma ihåg. Nina & jag började uppe på rummet. Sen hade jag fixat in Martin och hans kompis Johan. Kan ju säga så vi alla blev VÄLDIGT glada. Det var den kvällen då jag inte kände igen Joel, jag fick träffa A för första gången (vilket var toppen utav den kvällen) och Martin gick hem med min nyckel så jag var på väg bli utelåst.. Finns mycket att säga om den kvällen men det får stanna mellan oss som var med :)
  • Jag fick reda på att jag ska bli moster. Min underbara syster är gravid :)
  • Åkte till Båstad med KK gänget :) Ja vad ska man säga, jag och tina hade en trevligt runda, vi tänkte gå till båstad men vi gick visst runt kvateret bara.. Ja det hände mkt den helgen men det stannar mellan mig och Tina ;)
  • Min första riktiga träning med IFK Kalmar.
  • Ida kom på besök. Jag skäms vilken dålig vän jag var! Men du är stark och jag var svag. Men kvällen vara toppen för min del. Missade bussen till Kalmar men fick en sovplats i Borgholm. Och kan vara en av de bästa kvällarna denna sommaren. (misstolka inte) 
  • Min första match med laget, vinst 6-1 :)
  • Tina kom på besök ännu en gång. Vi som är vana att festa tre dagar i rad orkade bara en och en halv.. aha Men kul hade vi, som alltid :)

Nu orkar jag inte skriva mer. Men det är en del utav allt som hänt :)

Nu väntar Greys!

// Ewe


Jag bjuder helt enkelt på bilden :)


Onsdag 30/9

Nu är det verkligen höst, och i morgon är det oktober och det är ju en riktig höst månda. Bara det inte blir skit väder utan att detta underbara väder hålla i sig.. För i oktober väntar två sjukt viktiga helger. Är laddad till tusen. Det är vi som är starkast!
Har precis varit ute och tagit en riktigt skön och lång höstpromenad. Såå sjukt härligt väder =) Nu väntar duschen och sen ska jag iväg och kolla på en lägenhet :) Känns som det är det ända jag gör nu för tiden. Söker jobb, letar lägennhet och tränar! Men nu måste vi bara få en utav det vi kollat/kollar på. I kväll börjar Greys gissa om jag är glad. Kvällen är räddad :)

// Ewe


Tisdag

Varför lyckas jag alltid göra bort mig! Fast denna gången var det Mamma som hjälpte mig på traven för att lyckas.. Men får väl bjuda på det! Evelina har skickat mail till mig du kanske ska höra av dig. Hela världen kan nu läsa detta. (Det låter inte så farligt när man inte vet hela historien)! Så nu kan jag väl lika gärna skriva det här. Jag saknar dig och harta mig själv för att jag döljt detta hela sommaren!


Hasse Träning

Dagens träning var en riktigt "Hasse träning"! Alltid lika skönt efter de =) Inriktningen var idag explosivitet och styrka. Självklart var man med i det vinnande laget som utklassade de andra ;) Blev många varv runt planen och massa spegel intervaller. Han skulle självklart plåga oss med olika styrkor för både ben, mage och rygg. Det goa med dessa träningar är att jag får mat fån klubben innan jag åker hem. Eftersom jag har en timmes bussresa innan jag är hemma så tar det för långtid innan kroppen får mat. För att få ut max utav träningen och för att musklerna ska återhämta sig fort så är det viktigt att få i sig mat så fort som möjligt! Så alltså glöm inte att äta så fort som möjligt efter ett riktigt hårt pass. Så musklerna återhämtar sig snabbare och du får ut mer utav din träning.

Nu väntar duschen sen blir det idol och sängen :)

// Ewe


Mitt gammla lag VFF :)


Höst

Åå jag bara älskar min nya halsduk (bilden). Idag har jag inte gjort något alls.. Men i morgon blir det ändring på det. Ska gå och köpa brev papper, ut och spring, laga mat och eventuellt blir det bio! =)
Nu väntar träning :)

//Ewe


Måndag 28/9

Avlutade sista serie matchen med en vinst, 8-1 :) Vara av 6 utav de gjorde Mamy, hon är såå sjukt bra =) Tina komme ner i går för att kolla på lägenheter :) Nu måste vi bara få en, har kollat på tre stycken och så ska vi eventuellt kolla på 3 st till inom en snar framtid! Hoppas hoppas hoppas.. Har precis varit och tränat så nu väntar duschen och sen blir det att kolla idol på datorn=) 
Tyvärr åkte ju DIF på förlust idag så det är väl bara att erkänna nu, vi kommer glida ner i superettan, men vi ska fan upp till toppen igen! Parapapapa Djurgården, gamla fina Djurgården e vårt lag, tillsammans står vi upp å vinner alla slag, vi kmr i från väster å höger med & om ni står i mitten kööör vi över er!!!

"Jag vet jag e säker
Jag e Djurgårn tills jag döör"

Igår fick jag sms jag väntat på såå länge =) Och Ida snart kommer det ett brev till dig med all fakta ;)

// Ewe


Söndag

Ibland har man för kul! Igår var det en sån kväll! Men tur som man har så har man sånna underbaar vänner i Maja och Alicia :) Ska snart svida om för att spela match. Jag har aldrig kännt mig så dum som nu. Jag brukar aldrig vara ute dagen innnan match. Men som tur är så betyder den här matchen inte något :) Vi är ju redan seriesegrare och ska kvala till div 1 :D

Nu ska jag ta en dusch och sen dra mig till gröndal :)

// ewe

Hemma

Precis hem kommen från träning:) Blev en rund tur på öland också. Åkte runt och kollade på olika saker. Helt sjukt vad folk lägger ner tid på skördefesten, men mysigt är det alf=) Så kvällen blev inte riktiggt som planerat. Så först nu sitter jag och äter min blåbärspaj och ska kolla på idol avsnittet :) I morgon väntar pubrunda i Borgholm och sen bär det in till Kalmar =) Kan bli en bra lördag!

Nu när det väl är skickat vill jag bara ha svar..

// Ewe


Blåbärspaj

Ska baka lite nu och sen bär det av till träningen :) Var ute och gick lite på stan innan och inhandlade blommor. Och tanken slog mig att denna helgen måste vara den mysigaste helgen på hela året på öland. Okej, jag älskar verkligen sommaren här och alla roliga kvällar och nätter på strand. (speciellt denna sommar) Men det är något speciellt med denna helgen :)

Ååå vad glad jag blev för brevet jag fick idag! Jag och en utav mina närmaste kompisar har bestämt oss för att skriva brev ist för att bara skriva på msn och facebook. Och så sant som det är sagt (eller vad heter det?!) såå är det så mycket roligare att få brev:) Satsa på det!


Nu ska jag skicka det! Hur ont i magen jag än kommer att ha så vet jag att efteråt så kommer jag vara glad att jag skickade det!


//Ewe


En bit av sommaren -09


Mina ben tar död på mig..

Trodde inte man kunde ha sån här träningsvärk.. Helt sjukt! Men det är skönt att känna att man lever. Träningen i tisdags bestod utav intervall och spänst träning.. Träningen igår bestod enbart utav återhämtning, var nog ingen i laget som inte hade träningsvärk. :)

Idag kommer mor och far ner till mig. Är ju skördefesten på öland =) Såå mysigt. Tänkte baka en paj innan jag åkee in till träningen så det lukatar lite gott när de kommer :) Och i morgon bär det in till Alicia för att träffa henne och Maja då det blir utgång :) Och på söndag är det match. Vi har redan säkrat seriesegren :D så det är därför jag kan gå ut på lördag!

Jag vill, jag kan, jag vågar !

//  Ewelina


RSS 2.0