HAHA

Jag fick det på bild!! AHAH Årets bild är tagen, fy fan vad klockren! =) Kvällen i morgon kan nog bli kalas bra! Hopaps nu på det vi försöker fixa! :D


// Ewe




Tråk inlägg

Lägenheten är färdig städad äntligen. Det är inte lätt att städa utan damsugare, men ger man inte upp så funkar det =) 

Hade visst inte så mkt att säga! Så vargod ett tråkig inlägg, men jag bjuder på de!


// Ewe



Tisdag 29/12

Tisdag å dagen har varit blandad! :) Var i borgholm och lämnade en jacka och hämtade lite kläder, skor och lite små saker! Två stora trunkar blev det å när jag äntligen tagit mig fram till busshållsplatsen i tid. (Var 15 min förtidig) så kör buss jävlen förbi mig. Även att jag hade reflexer, stod under en lampa och fivtade med handen så körde han förbi! såå jävla irreterande...
Min snälla mor ringer till länstrafiken i Kalmar och kollar ifall den bussen skuller stannat där eller inte! Å de skulle den. Så de ringde upp dne busschaffisen som körde och den jävlen säger att han stannade på den plats där jag stod och tog upp två personer. Så fan heller att han gjorde.. Jag stod ensam där! Gubbe! Aja nog med ilska för nu! aha

Sitter och kollar på jag ska bli stjärna eller vad det heter! Helt sjukt va de har kommit långt fram i sin karriär för att vara såå unga! Kul för de =)


// Ewe

Måndag 28/12

De går inte riktigt min väg just nu! Jag säger som en mkt god vän till mig sa att livet är inte riktigt vad jag har föreställt mig!
Just nu händer det inte så mycket. Tycker jag står still och trampar på samma ställe. Vill att det händer någonting. Men jag hoppas allt känns bättre när vi drar igång med fotbollen igen. Och börjar spela lite matcher!
Snart är det 2010 och detta år kommer verkligen bli ett år då jag få lärakänna nya sidor hos mig och komma på andra saker. Ska verkligen bli ett prövo år. Inte bara inom fotbollen utan i så mycket mer!

Jag måste uppriktit säga att jag är besviken! Jag är inte mer än människa. Jag är ingen super människa som klarar av vad som helst. Lova mig att se in i båda situationerna. Det finns två sidor. I do not feel like the black sheep!

Hoppas vinden vänder snart, för jag orkar inte!

På onsdag kväll kommer Maja och det ska bli riktigt kul =D Längtar! Jag trivs verkligen i ditt sällskap vännen :)

Vill även sända en tanke och en stooor kram till Alicia

Vissa av er betyder otroligt mycket å ni vet vilka ni är!

// Ewe





Julhelgen

Nu är julen över och den har varit kalas :) Är nöjd med alla mina klappar! Har varit mysigt att umgåtts med släkten. Jag är allt släktkär :) !
Utgången igår vad säger vi Maja ;) ?! Vi bjuder på den! ahah Nu laddar vi om till Nyår. Detta kan bli riktigt kul. Eller de kan bara inte utan det kommer bli sjukt kul :D

Sjukt va man tänker olika. Vissa ser det som en tjänst och andra ser det som ett problem! En del är äkta andra är vardagliga!


// Ewe


God Jul

Släkten är här och julkänslan har börjat komma :) Har inhandlat de sista julklapparna. Ska nu slå in alla och lägga de under granen.

GOD JUL =)

// Ewe


Sluta vela!

Tiden bara rusar iväg! Snart är det julafton och nyår :) Vad händer på nyår? Jag vill verkligen hitta på något kul... Är såå trött på människor som inte kan bestämma sig! Visst man kan vela. Men inte ända in i det sista. Det är ju bara att säga, jag kommer eller jag kommer inte/ där är vi eller där är vi inte!! De är ju liksom lite att planera.. Så folk i min närhet, sluta vela och bestäm er! Våga chansa!

I morgon ska jag göra knäck och handla lite julklappar. Ska även in en sväng på JC och säga hej till Maja :D


// Ewe

Min Morfar <3

Haft en super mysidag dag :) Dagen har bestått utav blandade känslor. Men sååå glad för morfars skulle att han fick bli årets korsberga bo! Jag är stolt över honom och älskar honom! <3 Tugnt att se någon som varit så stark så svag! Men du är alltid en kämpe i mina ögon.

Nu börjar julafton närma sig, helt sjukt. Men börjar faktiskt få julkänsla och de är såå mysigt. Men måste medge att jag får ont i magen när jag tänker på det.  Jag vill att det ska vara som vi alltid har haft det! Men tyvärr så blir vi alla äldre och får våra besvär. Jag ska verkligen försöka njuta utav den här julen och umgås med släkten. Men det är så många tankar som snurrar i huvudet!


// Ewe



Fystest

Det är såå sjukt härligt med detta väder :) I morgon är det julgranshuggning & korsberga dagen! Undra vem som blir årets korsberga bo?!
Dagen idag har bestått utav fystes, packning, resa hem, jul stök och lite till! Fystestet gick helt okej.. Klarade mer i benböj än vad jag sälv väger. Men i dipps och vad de nu heter så gick de mindre bra. Klarade en halv alf :P aha Sen var det idioten gånger två. Får väl vara godkänt med tanke på att jag varit sjuk i tre veckor! Missar morgondagen tester men får väl göra de någon anna gång hoppas jag! =)

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon :)
Godnatt

// Ewe



SNÖÖ

Ååå vad unerbart det är med snö :) Idag har jag tagit fram barnsinnet och varit ute och åkt tefat med tina och pullsat runt i snön :) Man ska väl vara barn så länge man kan eller?! :P
Med denna snön så får jag en längtan efter att åka skidor! Vill vara i en backe nu och glida omkring. Är hemma i Kba nu och tar det lugnt. Men måste ner till Kalmar igen för att vara med på fystesterna som vi ska genomföra. Så åker nog ner i morgon och kommer tillbaka på lördag kväll. Men kommer tillbaka till kalmar igen på måndagen för att vara med på träningarna innan jul. Sen har vi juluppehåll och börjar inte träna innan den 2/1 
På söndag är det julgranshuggning vilket innebär att jag är hemma i kba igen, så mysigt, och så är det även kba dagen som avrundas med att gå till kyrkan på kvällen och få lite julkänsla.. Under julen är en tid som jag går i kyrkan hyfsat ofta. Det liksom tillhör.På julaftons morgon går alltid jag, mamma & syster till kyrkan och även på natten åker vi till kyrkan : )


// Ewe

Vågar nästan inte hoppas, men tänk om vi kunde få en vit jul! Det är på tiden alf :)

Tisdag 15/12

Bhurr vad kallt det är ute! Nu är det bara snön som saknas :) Tycker det kan bli söndag nu vilket innebär att de är julgranshuggning och massa julkänsla!
Sitter i lägenheten och väntar  på att mamma ska komma så vi kan åka ner till stan och gå runt lite. Är så glad att jag har min mor, far & syster <3 Kan alltid ringa till de och prata!

Igår fixade Adam tv, tack för det :) Nu känns nästan allt klart! Visst det finns alltid saker att förbättra men som en början så är jag nöjd! Inte för mycket saker men ändå så de känns hem trevligt och mysigt!


// Ewe


BESVIKEN!!

Vet inte vad jag ska säga eller något! Besviken är väl de orden som passar in!! Känner mig ensam och TV funkar inte!! Men det kommer någto bra ur de hela det vet jag! En sak som är säker är att jag inte orkar bråka eller något!! Kanske blir att jag lägger ner fotbollen och flyttar hem till KBA! kul:S


// Ewe

Lägenheten :)

Sitter nu i min lägenhet och tar det lugnt. Har fortfarande lite att packa upp. Men det får vänta! Det är med blandade känslor som jag sitter här! Men jag vet att jag kommer stor trivas:) Jag ska bara vänja mig vid att jag inte har mamma och pappa runt mig! eheh Lägenheten är det inget fel på. Börja få till det här och där. Känns riktigt hemtrevligt! Gillar mitt vardagsrum mest hittills. Men de lär nog ändras =)
Tyvärr har jag inte fått igång TV. Glömde fixa en boxer. Så måste göra det i morgon. Men som tur är så har jag min dator som man förgylla min tid :)

Bjuder på en smygtitt på lägenheten :)

Vardagsrummet


Hela veckan lång!

Lite seg på att blogga nu! Händer för mycket runt omkring som tar min tid! =)
I onsdags blev jag och mamma bjudan på "sveriges bästa julkonsert" (läs sämsta) de var inte de bästa jag sätt men får väl vara godkänt! Om inget annat så är ju gratis gott!! I torsdags var dagen med stort D!! Jag klarade min uppköring, så jävla skönt!!!!

Är just nu mitt uppe i flytten. katonger hit och dit! I morgon går sista lastet till lägenheten.. Sen ska allt bara komma på plats i lägenheten.. Fixa de saker som saknas och så vidare :) I morgon ska jag göra min första träning på lite mer än en vecka.. Ska bli riktigt sköönt men kan tänka mig hur långt jag ligger efter och hur död jag kommer vara, himla halsfluss!!

Och fredag som det är idag så är de ju FINAL I IDOL!! Vem vinner. Jag hoppas alf på Erik.. Men Calle har utvecklats sjukt muycket. Så måste nog säga att det inte spelar mig såå stor roll vem som vinner! aja de återstår att se!!


Nu kommer det verkligen dröja innan jag skriver här igen. Lär nog inte få mitt internet fixat innan någon gång under nästa vecka! Hoppas jag på alf! =)

// Ewe

Flyttkaos

Nu är det bara två dagar kvar tills jag flyttar! Helt sjukt. Men tycker det ska bli skönt. Men något som är mindre kul eller jo de är skit kul för henne och jag är super glad för din skulle :D Du är värd de! Men mer typiskt kanske man ska säga! Tina har ju något som drar lite extra på hemma plan. Såå får se hur länge hon blir kvar med mig! Men jag hoppas att hon är kvar och att den andra biten också funkar! Det finns ju en mening med allt som sker, så de gör det säkert den här gången också! Det känns lite i magen ochh flytta ifrån allt här hemma! Men jag vet att det är i Kalmar jag vill vara just nu! Och detta kommer bli bra tror jag!

Sitter i mitt rum med flyttkatonger och en ända röra! Vet liksom inte vart jag ska börja :) Hur packar man ner i katonger smidigast ?! Vad ska jag ha med mig vad ska vara kvar här.. Insåg nu att jag har massa saker, både skitsaker och bra saker!

// Ewe


Tisdag 8/12

Pepparkaks bak hos Tina. Men måste erkänna att de inte blev allt för goda! ehe Men trevligt var det alf.. Vi spelade också lite Närr & Fjärran och jag insåg att det var längesedan hjärnan fick tänka på den nivån! Kanske vore bra med lite skola igen?! ehe :) Blev ingen packning idag. Ska göra det i morgon och det måste jag verkligen göra! Punkt slut!

Jag får verkligen panik när jag börja tänka på julklappar!! Vet inte vad jag ska köpa till alla? Undra om de nöjer sig med en kram!? aha

Det är såå lite som gör det från minus till plus & från plus till minus!


// Ewe

Måndag 7/12

Helgen var kalas bra. Speciellt bilresan dit.. hah Vilken mack. Helt otroligt att en sån människa får jobba på ett sånt ställe. Då kan man ju börja funder på: Varför får sådana människor jobb och inte jag eller någon annan person! Tycker vi gör om denna helgen så fort vi kan :) I morgon har jag tänkt packa alla min saker. Eller ska börja alf.. Vill flytta nu..
Måndag och jag är trött! Jag vill ha förändring nu. Jag vill inte vara den ensam. Och jag vet att jag har underbara kompisar! Men idag är det en sån dag. De är säkert över till nästa vecka eller i morgon. Jag är inte ensam!

Är såå sjukt rastlös.. Vad kan man göra när man inte får träna? Jag vill sätta på mig mina löpaskor och ge mig ut och springa! Men det får vänta till helgen! För på fredag så får jag träna...

// Ewe


Fredag 4/12

Fredag och jag kan äta :) LYCKA. Får ju tyvärr inte träna på ett tag. Men en promenad hade jag tänkt orka med idag! Synd att inte det fina kalla vädret höll i sig. Nu är det lika grått och trist igen. Men hoppas på att det kommer tillbaka innan 24 dec :) 

Det är bättre att ångra det man gjort, än att ångra det man aldrig vågade göra..


// Ewe

Disagna

HJÄLP? Någon som är bra på att diagna bloggar? :) Kanske vill hjälpa mig. Det är liksom inte min grej de där.

De tre senaste dagarna har jag levt på en tallrik fil om dagen.. Sjukt var kroppen anpassar sig fort. Medicinen börjar ge sin kraft så kanske kan få i mig något mer vättigt ikväll. Hoppas på det alf.


Torsdag 3/12

Underbart väder :) Och här sitter man inne och önskar att man kunde gå ut. Hoppas på att det håller i sig ett tag! Läste precis att Victoria Sandell Svensson ska vara med i Let´s dance. Ska bli intressant att se om en stel fotbollsspelare klarar av detta :)
NU är det bara en vecka tills vi flyttar och det känns såå bra :) Nycklen kommer ligga i min hand vid 14:00 på torsdag. Tummen upp för det.


Halsfluss

SJUK! Och det är inte dirket det jag behöver just nu. Vill vara i Kalmar och träna. Har åkt på halsfluss vilket innebär att jag inte får träna på 10 dagar! Just nu är jag inne i en period med otur. Inte bra!

Något som är positivt är att de är frost ute.. Vra mysigt att vakna idag med frost på träden och i gräset. Hoppas nu att det blit snö i jul :)

// Ewe

RSS 2.0