Fredag 20/8

"För att du och laget ska lyckas måste du ta vissa risker.. göm dig inte.. gilla att hjälpa till..Det som varit lär vi oss av..Fokus på de vi kan påverka dvs..framtiden..stå inte i mål i morgon utan spela målvakt i morgon..good luck.."

Denna texten trillade ner i min inkorg i dag! Min målvaktstränare Donald vet verkligen vad han pratar om! Det är såå otroligt skönt att ha en tränare som vet när han ska säga något och när han ska vara tyst!!
I morgon är det dags för borta match igen! Bussen rullar mot Götene där vi ska möta Sils!! Som vanligt blir de ingen lätt match! Men jag är inte nöjd om vi inte kommer hem med 3 poäng plus årets första nolla!!!


Ikväll är en jobbig kväll!
Sitter ensam och lyssnar på musik och råkade slinka in på mitt inlägg om morfar!
Och det är fortfarande väldigt tungt att läsa de, alla minnen och saknad kommer upp! Jag saknar honom såå mkt och kan fortfarande inte riktigt fatta att han är borta! Eller så vill jag inte fatta! Jag vill ha en klen kram som de är såå mycket kärlek i!! Jag vill kunna åka ut med morfar i skogen och kolla på hans skog och höra han berätta minnen och historia om olika saker. Det gör såå ont! <3

Sen blir saken inte bättre när jag saknar min pojk som befinner sig 20 mil bort och vi komemr inte ses på en vecka!!




// Ewe


Målvakter

"Varför är de flesta dammålvakter så fruktansvärt usla? Kan inte plocka ner enkla inlägg och slår bollar rakt till motståndarna.. jaja jag VEEET att herrmålvakter åxå gör misstag, men titta på 100 herrmatcher och 100 dammatcher på olika nivåer så är det helt klart så att dammålvakter gör horriblet många grova enkla misstag...varför?? Får de verkligen så dålig träning???"

Läste precis detta i östran, någon som hade kommenterat en artikel om våran seger mot öster! Detta gör mig såå sjukt frustrerad!! Fast egentligen vet jag inte varför?! 
Jag får max 1 ½ h målvaktsträning i veckan! Och det är två pass! Ett på måndagar och ett på torsdagar om vi har tur! Men det är tyvärr inte hela träningen som jag får ren målvaktsträning. Efter halva träningen så ska vi vara med övriga laget! Visseligen blir det skott men det är ändå inte samma ska som att ha ren målvaktsträning! 

Utan att säga för mkt, men jag tror eller är nästan säker på att ex KFFs målvakter får beydligt mer ren målvaktsträning än vad vi i IFK får! Och det spelar väldigt stor roll. Jag som kommer från en klubb där jag inte haft ren MV-träning eller fått förklarat hur jag ska göra eller aggera i olika situationer vet att mv-träning betyder otroligt mkt! Jag har utvecklats mkt under den tiden jag varit i IFK och fått MV-träning. Men jag skulle kunna utvecklas ännu mer om de fanns möjligheter till mer träning!  


Men jag ska inte skylla bort mina misstag på att jag inte får tillräckligt med ren målvaktsträning! De misstaget jag gjorde i lördags är nog de största jag gjort och det ska inte hända vare sig man har MV-träning eller inte! Sen är de ju så att misstag syns mer än de man gör bra! Och även vi målvakter kan ha dåliga dagar lika så utespelare. Bara att de syns mer när vi gör misstagen!


// Ewe



                                                  Plattfall


2010-08-12




Jag är glad!

Tack o hej från mig!

// ewe


RSS 2.0