Sista helgen i oktober

Nu har ännu en vecka rullat förbi!! De går såå äckligt fort! Framför allt helgerna!! I fredag jobbade jag på ett demensboende i Smedby, mycket mysig ställe!! Fick höra många värmande ord får både personal och de boende!! :)
Sedan rullade jag hem mot Kba! Daniel kom också hem hi, så nu har han träffat mamma och pappa på "riktigt"! :) På fredag kvällen var vi hos sjöblad, alltid lika trevligt borta hos de!! Mycket skratt och vad är inte en kväll med de utan att spilla rödvin?! Både Peter och jag lyckades!! Lördagen var super mysig.. Låg bara hemma i soffan kollade på film, åt god mat och hade de bra!!

R.I.P Lisbeth Ottosson
Lördagen den 30 oktobe tog du ditt sista andetag! Nu är du på en annan plats, jag tror du har det bättre nu! Den sista tiden var en lång plåga för dig. Jag var aldrig och hälsade på dig den sista tiden! Senast jag såg dig var på Mayas bröllop och du var så fin, så stark och såg lycklig ut! Jag ser upp till dig. Du slutade aldrig att kämpa du var stark!! 
Nu är du där uppe med de andra! Med min morfar och jag hoppas ni har det bra! 
Vila i frid fina människa!

Ännu en som försvinner från jorden.. Alldeles för tidigt! Det är såå orättvist!!
Detta river upp gamla minnen.. Igår blev jag nästan tillbaka kastad till den dagen å du lämnade oss!! Jag saknar mig starka stora trygga underbara Morfar! Jag var borta hos dig vid graven.. Det gör fortfarande lika ont att stå där.. Jag vill bara få en klen kram från dig och känna skogslukten från dina kläder.. Eller höra dig gnälla över att jag släppt in för många mål! 
Sen hade jag velat presentera Daniel för dig.. jag minns en kväll jag var inne hos dig och mormor och då började vi prata och kom in på pojkvänner.. De var nog en utav de få gånger som du och jag pratade om sånna seriösa saker.. Du ville att jag skulle träffa en kille som kunde ta hand om skogen, veta vad han ville och framför allt att han kunde sport! Men vikigast var ändå att han skulle ta hand om mig och vara vid min sida!! Precis som du var med mormor!! Han kan tyvärr inte ta hand om skoge. Men han tar hand om mig!! Ååå jag har sååå mycket jag vill berätta för dig.. Min fotbollssäsong.. Du hade tyckt att jag släppt in för många mål och att de var dåligt att vi inte tog oss upp.. Fast med glimten i ögat!! För inners inne så vet jag att du är stolt över mig.. Lilla jag!!

Snart är de jul och det är första julen utan dig.. Vem ska nu sitta längst ut på kanten av bordet.. Vem ska peka med sitt pekfinger och berätta hur stolt han är.. Vem ska vara stolt över julgranen som står där och lyser så fint.. På julgranshuggningen ska vi sjunga skogshuggans visa? De är ju DU.. Vem ska stå och berätta om skogen.. De kommer bli en tom känsla.. Men någonstanns där inom mig så vet jag att du är med oss! Du kommer sitta där på första parket och vara med oss!

"friden fröjden, rumpan i höjden"

Jag älskar dig Ingvar morfar Axelsson! <3


Onsdag 27/10

Det är många tankar som snurar runt i min hjärna nu!! fotbollen.. Jobb.. Vad vill jag göra... Är kalmar rätt stad för mig..  Många känslor som vill ut men jag får inte ur de..

Det har snart gått tre månader sen jag träffade Daniel för första gången!! :) Känns som jag har känt honom hur länge som helst! När vi inledde denna resan ihop var vi medvetna om att de är 20 mil mellan oss.. Vi bestämde oss för att klara de och fixa det!! :) Och jag tror verkligen på det, de funkar, de ska funka!! Men de är jobbigt.. Ikväll är en sån kväll som jag saknar honom extra mycket.. Och önskar att de kunde vara närmre mellan oss så jag kunde vara i hans närhet och bara släppa allt!!
Jag är bredd att offra mycket för att få det att fortsätta funka<3








Måndag 18/10

Säsongen är över och det är med blandade känslor som jag skriver det! Kommer kännas konstigt att kunna gå och lägga sig när man vill på fredagen och inte behöva tänka och ladda inför lördagen!! Nu blir helgen nästan en hel dag längre! Och det tackar jag ju inte nej till! :) Får spendera mer tid med en underbar person och även hinna med vänner och släkt! 
Vi slutade 3:a i söderettan 2010! Jag kan inte säga ärligt att jag är nöjd, ÄN!! Men de kommer komma.. Måste bara smälta att vi faktiskt hade kunnat gå upp till allsvenskan!! Tänk om vi hade vunnit i Falököping, Sils eller Tölö.. De lär bli en del mardrömmar om dessa matcher!!
Sanart drar vi igång försäsongs träningen inför säsongen 2011!! Jag är redan nu sugen på att kliva ut på ett grönt gröndal, eller vem vet de kanske bli en annan matta.., och spela seriens första match.. Men innan dess är de ett litet uppehåll, en höst, en vinter och lite annat! 
Det känns som slutet utav de här året kan bli braa! Jag är ladadd och pepp inför hösten och vintern! :) 

Jag tror att jag svävar runt lite på rosa moln, jag har inte riktigt fattat att jag har träffat en underbar person och att det känns bätter å bättre!! Jag har tur och det är jag galet tacksam för!! <3

Nu börjar allt orna upp sig lite! Jag har börjat jobba lite på ett lunch ställe. Där jag är "mat tant"! Det är ju inte direkt det jag tänkt mig.. Men det är bättre än ingenting! :) Det är ett steg i rätt riktning iaf! :)  


// Ewe

 


RSS 2.0